w oczekiwaniu śmierci - strona 105

Help
Forum : Wędrówki myśli
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 Następna
Estel
Primogen
Estel
Częstochowa

2008-10-20 05:41:01
Psycho Napisał:
są "samobójcy" którzy chcą zwrócić na siebie uwagę i tacy, którzy mają już dość życia, a wręcz się go boją... Ci pierwsi zazwyczaj próbują brać tabletki, i tak się "zabić", jednak biorą je w dużych ilościach, ale jednak nie wystarczających lub podcinają sobie żyły, kiedy niedługo ma ktoś przyjść do domu... a prawdziwi wybierają bardziej radykalne metody- powieszenie się (tu tzw. klątwa wisielca) lub, jeśli mają dostęp- broń palną.

boki rwać! Prawdziwi i nieprawdziwi samobójcy...
If you don't live for something, You'll die for nothing.

Dark_Degenerate
Anciliae
Dark_Degenerate
Ostróda

2008-10-20 17:56:22 Prawdziwi i nieprawdziwi samobójcy
Bez urazy, ale ja zgadzam się z opinią kolegi...
Kuyamitakunai Yo Umareta Koto

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2008-10-20 19:23:20
Dobra, ale co takie zwracanie na siebie uwagi ma wspólnego z prawdziwym samobójstwem? Raczej obraża samobójców jak i tych żyjących. Co to w ogóle za metoda? Lepiej być szarą myszą, niż uciekać się do tak żenujących prób.
Nie mylić proszę prawdziwego aktu odebrania sobie życia z jakąś modą emo lub czymś takim.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2008-10-20 19:49:06
To moze ktos nam zaprezentuje jak to powinno fachowo wygladac? 8)

Żenuj...
"Tonight's the night..."

Lucyferianka
Anciliae
Lucyferianka
Legnica

2008-10-26 13:38:12
Narazie nie czekam na smierc, moze kiedy indziej ja zaprosze ale tez niewiadomo co nam los przyniesie, wyjdziemy po zakupy i nas auto potraci, no ale bywa i tak...
Nitimur in vetitum - dążymy do tego co zakazane

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2008-10-26 13:48:29
Jeśli ktoś chciałby zobaczyć lub spotkać się ze śmiercią, kto wie nigdy nie wiadomo.W chwili śmierci trzymałem ojca za rękę i zapewniam was śmierć ma wielkie oczy,i wiem jak ona wygląda :? i zapewniam że nikt z was nie chciałby się z nią spotkać....w żadnych okolicznościach...

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2008-10-26 14:29:31
Hardkill, to zależy od punktu widzenia. Ciężko nam patrzeć na odchodzące bliskie osoby, ale są ludzie chorzy i cierpiący, którzy z ulgą myślą o kresie ich doczesnego cierpienia.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2008-10-26 14:33:20
mój ojciec nie zmarł z dnia na dzień,chrował bardzo długo i okropnie cierpiał mimo to bardzo chciał żyć i nie pragnął spotkania ze śmiercią... :? wręcz przeciwnie miał plany i marzenia...na przyszłość...

Fantasmagoria
Primogen
Fantasmagoria
Neverwas

2008-10-26 14:51:52
Musiał być silny, ale nie wszyscy zniosą cierpienie.
Magic begins with blood.

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2008-10-26 16:11:55
hmm... Closterkeller - A Nadzieja

http://pl.youtube.com/watch?v=6IM5NcvMfnA&feature=related

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2008-10-26 17:17:45
Różni są ludzie, różne są oblicza śmierci i okoliczności odejścia, więzi rodzinnych... Jak się trzymasz? <rzytul>

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2008-10-26 17:28:48
A dzięki Wampgirl :) dobrze jeśli tak mogę powiedzieć...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 Następna
Forum : Wędrówki myśli