Till Lindemann opuszcza Rammstein

Help
Forum : Metal
Poprzednia 1 | 2 | 3
Dyskusja na temat artykułu: Till Lindemann opuszcza Rammstein
Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2007-07-17 09:13:32 Till Lindemann opuszcza Rammstein
bedzie mi brakowalo tego mocnego szwaben wokalu
"Tonight's the night..."

shaiiboos
Primogen
shaiiboos
Bydgoszcz

2007-07-17 09:25:46
Ma go zastąpić były frontman KMFDM, En Esch, może być ciekawe choć Rammstein bez Tilla will never be the same again...
Szkoda... :cry:

http://muzyka.onet.pl/0,1573065,newsy.html
Bring war to the world, let people kill themselves, make some room for ME!! [url=http://www.last.fm/user/shaiiboos/?chartstyle=Bones][img:074b44e828]http://imagegen.last.fm/Bones/recenttracks/3/shaiiboos.gif[/img:074b44e828][/url]

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-07-17 09:33:38
Szkoda - wraz z odejściem Tilla dla mnie skończy się Rammstein. W moim mniemaniu wokalista jest jedyną osobą w zespole, której nie da się zastąpić...

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-07-17 09:43:49
LOL dziwne to jakieś będzie 8O ale wpierw zobaczym, usłyszym i wtedy bedziem gadać
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

androgyne
Anciliae
androgyne
Włocławek

2007-07-17 11:14:06
dr_Faustus Napisał:
Szkoda - wraz z odejściem Tilla dla mnie skończy się Rammstein. W moim mniemaniu wokalista jest jedyną osobą w zespole, której nie da się zastąpić...

W pierwszej chwili też tak pomyślałam.
Ale ponieważ nie lubię sądzić z góry i skreślać bez powodu, poczekam na nowy Rammstein.
Zapewne stylistycznie pozostaną w swoich brzmieniach, ale klimatycznie fakt, to już chyba nie będzie to samo.
Osobiście lubię nawet Slick Idiot, chociaż ciężko mi połączyć w wyobraźni wokal En Esh z muzyką Rammsteina.
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-07-17 12:34:47
androgyne Napisał:

W pierwszej chwili też tak pomyślałam.
Ale ponieważ nie lubię sądzić z góry i skreślać bez powodu, poczekam na nowy Rammstein.

Droga Androgyne - tu nie chodzi, ze ja cos zakladam z gory, oczywiscie przeslucham ten nowy twor tego co z Rammsteina pozostanie. Moje stwierdzenie wzielo sie stad, ze jak do tej pory nie spotkalem sie jeszcze z kapela, ktora by wymienila wokaliste i by to jej na zdrowie wyszlo...Tym bardziej jesli szeregi kapeli zasila tak charakterystyczny vocalista jakim niewatpliwie jest Tilo... Dlatego uwazam to za duzą strate dla tej kapeli, a jednoczesnie nie wroze im juz nic dobrego...
I mysle ze bede troche ortodoksem, gdy powiem, ze w tym wypadku, moim zdaniem panowie powinni zmienic nazwe kapeli, bo to juz nie moze nazywac sie Rammstein...

androgyne
Anciliae
androgyne
Włocławek

2007-07-17 12:40:31
dr_Faustus Napisał:

Droga Androgyne

Fakt, tania nie jestem.

dr_Faustus Napisał:
I mysle ze bede troche ortodoksem, gdy powiem, ze w tym wypadku, moim zdaniem panowie powinni zmienic nazwe kapeli, bo to juz nie moze nazywac sie Rammstein...

Prawdę mówiąc to byłoby najlepsze rozwiązanie. Pozostanie legenda, która nie byłaby skażona ewentualnym fiaskiem nowego składu.
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it

dymek
Bicz
dymek
Ludomy (tudzież...

2007-07-17 13:33:59
K**wa...! :evil:

Kolejny dobry zespół się kończy. Nawet jeśli nowy wokalista okaże się dobry, to i tak nie będzie to już R+ :evil:
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]

alphar
Bicz
alphar

2007-07-17 14:16:18
szkoda... :/
Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę.

ChaoticDreams
Bicz
ChaoticDreams

2007-07-17 15:13:40
Nie ukrywajmy - wokalista to nie ta czesc zespołu która sie zmienia =[

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-07-17 15:39:40
no wszkoda wc..j ale cóż poradzić ... może za to coś ciekawego solowego nagra :idea:
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Arha
Anciliae
Arha
Dzierżoniów

2007-07-17 17:59:09 Szkoda :(
Metallica zmieniła gitarzystę i co się porobiło?! Co dopiero wokalista! Wielka szkoda!!! Pożyjemy, posłuchamy i wtedy się zobaczy, ale też liczę na coś solowego!
Never taste of the fruit...

horseman
Bicz
horseman
Poznań

2007-07-17 19:23:34
nie przepadam za Rammsteinem wiec moze po zmianie wokalu polubie;]
a co do Metalliki to wbrew pozorom ich zmiany personalne (no Cliff oczywiscie wymiatal) mialy znikomy wplyw na ich muzyke.
I'm rolling like a stone... never creep.

Selene69
Bicz
Selene69

2007-07-17 19:53:06
nie, NIE, NIEEEEEEEEEE! Kurde, ostatnio zauwazyłam dziwna maniere, wokalisci (swietni) wokalisci opuszczaja zespoły, Rammstein bez Tilla, to jak Nightwish bez Tarjiii, The Gathering bez Anneke :cry: :cry: :cry: Ja sie tak nie bawie...

shaiiboos
Primogen
shaiiboos
Bydgoszcz

2007-07-17 23:38:29
To was pocieszę...
informacja o odejściu Tilla z Rammstein to prawdopodobnie
jedna
WIELKA
ŚCIEMA!!!

Dlaczego tak uważam??
Oto 'donos' znajomego z sieci, będący chyba bezpośrednim cytatem z jakiejś strony intenetowej
Kto zna ang. oto pełny cytat
Zacytuj:

[19:17] <garion> On July 16th 2007, blabbermouth.net posted an article about Till leaving Rammstein, and was to be replaced by former KMFDM frontman En Esch following the release of the next Rammstein album. But on herzeleid.com , this article was posted:
[19:17] <garion> "It has not been confirmed that Rammstein's management actually sent out a press release. It seems all of this may have started on Blabbermouth and everyone is getting their information from them or other sources that also got their information from them.
[19:18] <garion> If this were a real press release (which strangely cannot be found on either Pilgrim-management.de or Rammstein.de), you would expect at least one major German news source to have picked up on the news as well. But none have.
[19:18] <garion> This seems to be a hoax and in fact, Blabbermouth has now pulled the story."
Blabbermouth.net did indeed retract the story, and no further mention of Lindemann's departure has been made.

A w skrócie po ludzku...
1. Info o odejściu Tilla ogłosiłą strona blabbermouth.net;
2. Żadna oficjalna, zarównno międzynarodowa jak i niemiecka, strona internetowa Rammsteina NIE POTWIERDZIŁA tej informacji;
3. Ponadto na stronie herzeleid.com umieszczono informację, że manadżerowie nie ogłosili takiej informacji i to może być po prostu ściema, którą wszyscy podchwycili
4. Strona blabbemouth.net WYCOFAŁA "newsa" o odejściu Tilla...

Lepiej??
Pozdro dla fanów Rammsteina :D[/b]
Bring war to the world, let people kill themselves, make some room for ME!! [url=http://www.last.fm/user/shaiiboos/?chartstyle=Bones][img:074b44e828]http://imagegen.last.fm/Bones/recenttracks/3/shaiiboos.gif[/img:074b44e828][/url]

Dyskusja na temat artykułu: Till Lindemann opuszcza Rammstein
Poprzednia 1 | 2 | 3
Forum : Metal