|
HANAHHH
Bicz Posty: 1015 |
2007-07-13 15:25:06 Czekając...
Więc kilka słów do autora mam Zasadniczo chcę zaznaczyć że wiersz ten odebrałam jako czystą maestrie miłości na którą się czeka do której się dąży .... zawsze się na coś czeka lub na kogoś. Tylko czas obrazuje nam wielkość i moc z jakim utęsknieniem się borykamy... Więc drogi Doktorku - widząc po dacie pod wierszem owy czas nie ubłaganie dręczy Twą dusze... Wiersz ten znalazł u mnie zrozumienie z powodu jakże prostego mianowicie z przeżycia - czegoś bardzo podobnego... Jedno słowo o tej jednej.... "tylko Ciebie ujrzałem"i wiersz nabiera kolorów... i wszystko staje się jasne... +++ |
|
Samurai
Primogen Posty: 261 Dąbrowa Gór... |
2007-07-13 15:55:36
Wiersz jest dobry. Tylko za bardzo Autor męczy temat cmentarza i krzyzy i tak go rozwałkował, że stołu już brakuje :/ Moj ulubiony fragment to zdecydowanie: "Umieram - A zegar? - Zegar wciąż bije" Daje do myslenia :) |
|
Arha
Anciliae Posty: 73 Dzierżoniów |
2007-07-14 00:11:45 Mało takich!
Poprostu pięknę przesłanie! Niewiele jest osób, które potrafią tak pisać! Gratuluję! Never taste of the fruit... |
|
androgyne
Anciliae Posty: 373 Włocławek |
2007-07-22 22:15:44
Ciągle na coś czekamy. Wciąż czujemy, że coś się wydarzy, wciąż przeczuwamy coś niezwykłego. Wciąż czekamy na cud. I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it |