Oświadczenie zespołu Kat w sprawie

Help
Forum : Felietony
Poprzednia 1 | 2
Dyskusja na temat artykułu: Oświadczenie zespołu Kat w sprawie
noone81
Bicz
noone81

2007-07-02 12:15:06 Oświadczenie zespołu Kat w sprawie
Ja to sie prawie popłakałam z tej instrukcji obsługi płyty :lol:

Swoja drogą, nie trzeba być fanem KAT'a, żeby zobaczyć, jaką klasę (i poczucie humoru :) ) zespół pokazał tym oświadczeniem.

Lynn
Bicz
Lynn

2007-07-02 12:25:40
hahahahahahahahaha!!!! kat na nieludzka managerke, powinna zostac rzecznikiem prasowym rzadu!!

padam krzyzem przed ta pania...oczywiscie odwroconym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nomay
Anciliae
nomay
Włocławek/...

2007-07-02 12:45:42
Mnie również błyskotliwy humor i inteligentna, cięta riposta rzeczniczki zespołu ujęły do łez :twisted: Czym innym w brednie mesje Nowaka rzucić, jak nie gromkim, szyderczym śmiechem :twisted:

Lynn Napisał:
powinna zostac rzecznikiem prasowym rzadu!!

podpisuję się pod tym postulatem wszystkimi kończynami :D
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Narea
Primogen
Narea
Dobre Miasto/Pozn...

2007-07-02 12:48:14
8O ................................ :lol: :lol: :lol: niech zyje Polska i przedstawiciele jej rządu!!! :D i gromkie oklaski dla pani menager!!! :D
Hyvin osasin kyllä alkaa kunpa osasin joskus lopettaa...

Little_China_Girl
Primogen
Little_China_Girl
Posen.pl

2007-07-02 12:48:54
Najlepsze w tej wypowiedzi jest to, że widać dystans do siebie i tego, co sie robi :)
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2007-07-02 14:04:49
a widzieliście może "nowy znak jakości muzyki na polskim rynku"? to ja serdecznie polecam :) ktoś narobił panu nowakowi psikusa jak się patrzy a przy okazji rozbawił wielu "szatanowców" mnie osobiście najbardziej rozbroił fakt umieszczenia na liście niezwykle TRU and EVIL zespołu Moonspell :D no ale to tylko świadczy o potencjale pana ryszarda i tego jak niezwykle "skrupulatnie" podchodzą do twórczości niektórych zespołów
niech moc będzie... z ryszardem! a ZŁO z nami

pozamieniałam się z amebą na rozum.

CHMK
Primogen
CHMK
pzn/zgora

2007-07-02 14:22:30
"Przekonwertowanie muzyki na divx ujawni nie tylko przekaz podprogowy ale również podprzestrzenny"
BOOOSKIEE! :D
Umiesz liczyć -nie licz na siebie!

Horsea
Primogen
Horsea
Kościan/Poznań

2007-07-02 14:37:16
Głupich nie sieją... 8O
A pan Nowak niechcący przysłużył się promocji tych zespołów.
Brawo zatem dla Pana N.! :lol: :lol: :lol:
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

BarTolmai
Anciliae
BarTolmai
Bydgoszcz

2007-07-02 15:05:40
zaproponuje jeszcze słuchania płyty jadąc pod prąd [cały przekaz nabierze emocji] :twisted:
"A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem"

noone81
Bicz
noone81

2007-07-02 15:14:18
CHMK Napisał:
"Przekonwertowanie muzyki na divx ujawni nie tylko przekaz podprogowy ale również podprzestrzenny"
BOOOSKIEE! :D

Ke?
Znaczy, że mi takie trójwymiarowe kościotrupki z pentagramami na czaszkach będą wyskakiwać z kompa i zapier*lac po podłodze :lol: :?:

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-07-02 15:21:24
oświadczenie bardzo fajne, szkoda tylko, że sama muzyka już nie :idea: ale to tylko moja fuckin' humble opinion więc co ona was obchodzi hehehehe
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

SzalonyKapelusznik
Primogen
SzalonyKapelusznik
Posen

2007-07-02 16:26:37
Jak dla mnie to muzyka Kata była dobra tylko, że w latach 80-tych. Ale wracając do tematu - oświadczenie to naprawde niezły żart o mało nie spadłem z krzesła! Nadaje się idealnie do "mhhrocznego humoru" :wink: .
Keep Talking...

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-07-02 16:33:37
ja jestem bardziej fanem muzy z okresu prąci trzy na metr czornych jak księdzowe habity - jak dla mnie nie ma Romana to nie ma Kata :idea:

SzalonyKapelusznik
Primogen
SzalonyKapelusznik
Posen

2007-07-02 16:38:36
Przypominam drogiemu księciuniowi, że forum na temat zespołu Kat i jego muzyki istnieje już od dawna. To forum jest na temat trochę inny :!:
Keep Talking...

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-07-02 16:46:31
ory ory :P dobra koniec OT, sie lekko zapomniałem

a oświadczenie no rzeczywiście do humoru sie nadaje ale to raczej był projekt managerki jak widać

Dyskusja na temat artykułu: Oświadczenie zespołu Kat w sprawie
Poprzednia 1 | 2
Forum : Felietony