|
Erzsebeth
Bicz Posty: 338 Wrocław |
2008-12-29 19:55:15
moja mama uwielbia Cruxów i Deine Lakaien :D 8)
też bardzo wiele miałam już takich sytuacji :wink: edytujemy wiadomości do ch. czesława Paskievicz 8) "wybrednie w różach wymarzając kolor czarny" |
||
|
-adalbert-
Primogen Posty: 127 Poznań |
2008-12-30 10:51:03
Ja jestem też uzależniony od muzyki, niestety też do tego, aby nowe wydawnictwa poławiały się na mojej półce co znaczeni uszczupla mój budżet, ale nie lubię słuchać muzy z mp3
moi rodzice tak jak ja są fanami lacrimosy (z ojcem byłem nawet na koncercie) :) http://www.altergothic.pl |
||
|
Lucyferianka
Anciliae Posty: 76 Legnica |
2009-01-12 16:57:33
W moim przypadku można powiedziec, ze jestem...tez uzalezniona, ale nie sluchaniem muzyki w domu, chociaz bardzo czesto slucham, tylko chodzeniem na koncerty. Nitimur in vetitum - dążymy do tego co zakazane |
||
|
zhreddek
Primogen Posty: 3 Gorzów |
2009-01-25 19:42:40
Zdecydowanie, staram się nie wychodzić z domu bez odtwarzacza, jakikolwiek spacer bez niego jest uważany za marnotrawstwo podeszwy buta. Also odkrywanie nowych gatunków muzycznych, poznawanie zespołu do podszewki jest "konkretnie wymiatające". Ostatnio różne prog rockowe dziwactwa oraz neofolk. Nie chce misie. |
||
|
scarlet1590
Matuzalem Posty: 396 Częstochowa/S... |
2009-03-09 18:37:19
Niewątpliwie też jestem uzależniona. I też uwielbiam odkrywać nowe gatunki, nurty i zespoły. Zaczynałam od rocka i nu-metalu. Obecnie słucham większości odmian metalu, folk, neofolk, trochę industrialu i dark electro - w tym zakrasie dopiero zaczynam swoje wędrówki muzykoznawcze. Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności. |
||
|
Habit
Anciliae Posty: 16 Musta Virtsa |
2009-04-16 16:03:04
Uzależnienie?? Źle mi się kojarzy... Dla mnie muzyka jest miłością i tyle "Fuck you - you can never win." "You cannot kill What you cannot see." |
||
|
DEMONEMOON
Anciliae Posty: 1317 TowerHamlets |
2009-04-16 16:25:13
Hehehe mam troche wolnego to siedze i słucham,przez ostatnie trzy tygodnie cztery razy byłem poza domem na dworzu :D 0(((( |
||
|
Freakstranger
Anciliae Posty: 601 Kraków |
2009-04-16 17:57:39
Jak się kogoś kocha to jest się również od tego czegoś w pewnym sensie uzależnionym :) tak mi sie przynajmniej wydaje 8) coraz bardziej poszerzam swoje horyzonty muzyczne, przeszukuję i plądruję neta, muzyka jest w mojej krwi, kocham zarówno jej słuchać jak i grać czy samemu komponować, co mi nie przychodzi łatwo bo niezbyt długo sam gram :) ale ciągle albo słucham albo sam coś gram, żyje dla muzyki i dzięki muzyce, nie przesadzę jeśli powiem, że jest ona sensem mojego życia :) "Ikarze, wyzywam cię Bowiem posiadam skrzydła wiary Choć ciężkie na mych ramionach (Żadną miarą nie da się dowieść ich wagi) Nie są dla mnie ciężarem Jestem tym, który wyzywa grawitację" |
||
|
Habit
Anciliae Posty: 16 Musta Virtsa |
2009-04-21 11:46:44
W takim razie ja jeszcze nikogo nie kochałem, a bynajmniej tak żeby być od kogoś uzależniony. Kocham palić kocham alkohol, ale czy jestem od tego uzależniony? ponoć najgorzej to jest się przyznać lol "Fuck you - you can never win." "You cannot kill What you cannot see." |
||
|
TatumiMorgan
Anciliae Posty: 528 Zielona Wyspa |
2009-05-06 15:12:22
Jestem uzależniona od mojego mp3 8) słucham muzyki zawsze i wszędzie gdy tylko mogę. Nieodłącznym dla mnie ostatnio artefaktem są dosyć sporych rozmiarów słuchawki 8) Śpiąc też słucham. Rzadkie są dla mnie momenty gdy preferuję ciszę. "psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie" |
||
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2009-05-06 15:17:34
wysałem to z mlekiem matki :D zamiłowanie do muzyki :D wszędzie i zawsze... :wink: xD Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
dracart13
Anciliae Posty: 63 Kraków |
2009-05-06 15:30:21 uzależnienie od muzyki...
Nie potrafię sobie wyobrazić mego życia bez metalu.... to tak jakby ktoś uciął mi rękę albo i gorzej... uzależniony TAK w 100%..... "Różnica miedzy możliwym a niemożliwym leży w ludzkiej determinacji." |
||
|
Alpha-Sco
Matuzalem Posty: 1864 Małe Prywatne... |
2009-05-06 15:54:52
Rrrany boskie ale będę oryginalna tutaj, jak powiem, że czasem lubię posłuchać nutek, ale zwykle delektuję się ciszą :) ONE LIFE. LIVE IT. |
||
|
pureatheist
Anciliae Posty: 34 Mundford |
2009-05-06 21:28:15
A ja oryginalny nie będę - mp4 nie opuszcza mnie na krok, śpię przy muzyce, czytam przy muzyce, nawet podczas kąpieli musi coś lecieć. Zdecydowanie uzależniony. Cisza jedynie w samotności na łonie natury, ale w sumie wtedy i tak wsłuchuje się w jej odgłosy. "To me, everything is a joke but very serious" |
||
|
Theriel
Anciliae Posty: 26 Warszawa |
2009-05-13 15:33:11
W moim przypadku "totalne uzależnienie" oznacza,iż faktycznie muzyka stała się dla mnie nieodłącznym elementem codzienności i nie kryje sie z tym!!:) Jak ja to mówie "dzień bez muzyki, to dzień stracony". Wychowałam się w domu, gdzie od zawsze muzyka stanowiła ważny element przekazu. Moi rodzice słuchali różnej muzyki.Moja mama we wczesnych latach swojej młodości słuchała dużo punku, rocka i metalu.(A dziś Sonata Arctica,Korpiklaani,Stratovaris...:) Mój tato z kolei miał swoją kapelke rockową,w klimatach The Rolling Stones :)Pierwszym zespołem w którym zakochałam się już w dzieciństwie było Pink Floid. Potem poznałam The Animals, The Shadows, Deep Purple, Led Zeppelin. Myśle że dało mi to niezły fumdament w rozwoju pasji muzycznej i pogłębianiu arkanów tejże muzycznej wiedzy:)Nie żałuje, kocham muzyke i myśle że bez niej swiat byłby zdecydowanie smutniejszy a na pewno byłby chorobliwie pusty jak dla mnie. "Śmierć czyni prawdziwego artystę" |
||