Behemoth - The Apostasy

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia 1 | 2
Dyskusja na temat artykułu: Behemoth - The Apostasy
BarTolmai
Anciliae
BarTolmai
Bydgoszcz

2007-06-25 22:56:59 Behemoth - The Apostasy
tak... Gniewko z tego co wiem dzis sluchales jej pierwszy raz. 8) z pewnoscia kazde kolejne przesluchanie utwierdzi Ciebie jeszcze bardziej w obecnym przekonaniu. :D

moj faworyt to 9 - Libertherme
"A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem"

noone81
Bicz
noone81

2007-06-25 23:12:14 Re: Behemoth - The Apostasy
BarTolmai Napisał:
... moj faworyt to 9 - Libertherme

No i znowu mówisz do mnie moim językiem :)

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-06-26 08:21:02
cóż mogę powiedzieć, trzeba być na prawdę konkretnym debilem żeby umieszczać recenzję 2 tygodnie przed premierą płyty - tutaj już nawet nikt nie stara się sprawiać pozorów, to jest otwarte piractwo :evil:
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2007-06-26 09:07:54
Paskievicz Napisał:
cóż mogę powiedzieć, trzeba być na prawdę konkretnym debilem żeby umieszczać recenzję 2 tygodnie przed premierą płyty - tutaj już nawet nikt nie stara się sprawiać pozorów, to jest otwarte piractwo :evil:

Trzeba być totalnym idiotą aby wypowiadać na portalu, którego użytkowników się nie lubi. Paskievicz - co ty kurwa jeszcze tutaj robisz :?
Cycki, Flaki i Szatan !!!

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2007-06-26 10:14:08
Paskievicz Napisał:

Harlequin Napisał:
Trzeba być totalnym idiotą aby wypowiadać na portalu, którego użytkowników się nie lubi. Paskievicz - co ty kurwa jeszcze tutaj robisz :?

Tjaaa...i sie znowu zaczyna 8)

HATEWORK :!: :!: :!: :twisted:
"God makes me a cannibal to fix problems like you."

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2007-06-26 10:22:14
A nawet byłbym skłonny kupić oryginał :)

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-06-26 10:30:43
to nie jest tak, że nie lubię ludzi

nie trawię tylko coniektórych ich zachowań i poglądów

a zgrzyty pomiędzy użytkownikami zdażają się na każdym forum bez wyjątku, nikt nikomu chyba nie będzie dupska polerował na siłe choć czasami odnoszę wrażenie, że niektóre fora (a szczególnie to)dominują takie grupy wzajemnej polerodupnej adoracji - głównie gdy rozmowa zchodzi na homoseksualizm i wszechobecne piractwo

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2007-06-26 10:36:51
To nie ja poruszam temat piractwa i homoseksualizmu :? Poza tym, w necie jest już mamsa recek najnowszego Behemotha, a to, ze recka jest akurat przed premierą nie oznacza ze nie kupie płytki - ja nie kpuje kota w worku, wole sprawdzić :D i nie mam zamiaru sie kłócić.

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2007-06-26 10:47:16
Logicznym jest, że wpierw pojawia sie recenzja a dopiero to co sie w niej reklamuje. To jest chwyt marketingowy aby ściągnąć klientów. Jak masz w kinie Paskievicz? Wpierw jest recka a dopiero film w kinie, na większosci takich recenzji znajduje sie data kiedy dany film wejdzie do kin a w kwest muzyki - kiedy dana płyta wejdzie do obiegu rynkowego. Jakie piractwo kurwa?

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-06-26 14:08:09
aaaa czyli rozumiem że Harlequin dostał promówkę od Mystic albo Regain i na jej podstawie napisał racenzję

ja też nie kupuję kota w worku i sprawdzam wpierw na miejscu w sklepie, nie ma z tym żadnego problemu :idea:

noone81
Bicz
noone81

2007-06-26 14:11:55
Harlequin Napisał:
Paskievicz Napisał:

Gniewko :!: You're my idol :*

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2007-06-26 14:15:28
Paskievicz Napisał:
aaaa czyli rozumiem że Harlequin dostał promówkę od Mystic albo Regain i na jej podstawie napisał racenzję

ja też nie kupuję kota w worku i sprawdzam wpierw na miejscu w sklepie, nie ma z tym żadnego problemu :idea:
Z drugim akapitem sie zgodze bo sam tak robie ale to pierwszy to już wasza sprawa.

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-07-15 20:42:49
jestem świerzo po przesłuchaniu Apostazji i powiedzieć mogę w sumie na razie tylko tyle ..... że jest to najintensywniejsza płyta Behemoth jaką słyszałem, a chóry łamią łeb

może dodam jeszcze jedno - 0 słabych punktów :idea:

slatanic
Bicz
slatanic

2007-07-15 21:13:46
najbardziej intensywna jest, tylko szkoda że brzmienie gitar osłabia siłę rażenia.
Demigod ma brzmienie absolutne. w wypadku The Apostasy niestety tak nie jest moim zdaniem. a zresztą co ja tu będę w bawełne obciągał?? w porównaniu z Demigod wypada zdecydowanie słabiej. tak kompozycyjnie jak i brzmieniowo

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-07-15 21:39:59
czy ja wim, jeżeli akurat o brzmienie chodzi to Apostazja ma ono zdecydowanie bardziej naturalne i ciekawe niźli w przypadku Demigod - ale to moja private opinia

a kompozycje - jak dla mnie Behemoth nie nagrał ani jednego słabego kawałka od czasu Pandemonic, czyli pewnego przełomu w ich karierze

zapomniałem jeszcze wspomnieć o tekstach :idea: , spędziłem na ich analizie prawie tydzień i powim krótko - są jednymi z najlepszych jakie kiedykolwiek wyszły spod pióra Nera, a także częściowo Krzysztofa Azarewicza, jednocześnie mają w sobie cholernie wielki ładunek uczuć, co prawda głównie agresywnych negatywnych ale raczej nie trudno się domyślić co natchnęło ich autorów do ich stworzenia

Dyskusja na temat artykułu: Behemoth - The Apostasy
Poprzednia 1 | 2
Forum : Recenzje