Dream Theater - Systematic Chaos

Help
Forum : Recenzje
newsDyskusja na temat artykułu: Dream Theater - Systematic Chaos
Paskievicz
Moderator
Paskievicz
Aureus Mons

2007-06-25 18:22:37 Dream Theater - Systematic Chaos
jak dla mnie to kapelą byliby świetną gdyby nie ten waflasty pedalski wokal :idea:
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Shelly
Bicz
Shelly
Bydgoszcz

2007-06-25 22:19:42 Re: Dream Theater - Systematic Chaos
otoz to...
"Życie jest po to by się spełniać, i pozostać sobą"

BarTolmai
Anciliae
BarTolmai
Bydgoszcz

2007-06-25 22:36:45
faktycznie z wokalem w DT bywa roznie... i tak np: ten ze "scenes" kompletnie mi nie odpowiada. okreslenie "pedalski" traktuje jako "zbyt malo meski"

rzekłem.
Touch, taste, breathe, consumed!

Paskievicz
Moderator
Paskievicz
Aureus Mons

2007-06-26 08:36:57
noone, nie chodziło mi w tamtym poście o homoseksualizm a o kiepski zniewieściały heavymetalowy wokal, jak to określił kolega - wokal "zbyt mało męski"

a płyta kompozycyjnie może być dobra ale cóż z tego kiedy morduje ją to o czym wspomniałem powyżej

paTh
Anciliae
paTh
Eternal Chaos

2007-06-26 15:10:09
Nie każdego Bóg obdarzył szatanem w głosie ^^

A tak na serio to ostatnia płyta no i trochę poprzednia to jak dla mnie zbyt mało.

Wymagający jestem i tyle.

th
Moderator
th
Poznan

2007-06-26 17:41:22
Póki na forum nie zostanie stworzony odpowiedni dział, gdzie każda dyskusja będzie miała prawo schodzić na prywatne poglądy użytkownika Paskievicza wszelkie prowokacje będą usuwane.
Dotyczy to także postów kompletnie nic nie noszących w dyskusję.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Lynn
Primogen
Lynn
Poznan/Krzywin

2007-06-26 19:44:22
ja sie z Paskiem zgadzam Ser Brie ma fatalna barwe przypominajaca mi Dickinsona brrr...ciagnie wysoka tonacje i skrzeczy jak przepita papuga , strasznie gryzie mnie to po uszach...aczkolwiek niektorzy to lubia...i spoko natomiast doly ma calkiem calkiem i czasem nawet przyjemnie to pobrzmiewa...na octavarium jego wokal, przynajmniej w tych numerach ktore kojarze, brzmi fajnie...jednym slowem NIE POWINIEN DRZEC RYJA!!!!!!!!
www.altergranie.pl

Dasstin
Anciliae
Dasstin
Poznan ew.Montr...

2007-06-27 15:27:54
LaBrie ma swietny wokal... mowie zupelnie obiektywnie.
Mysle, ze ciezko porownywac z kimkolwiek innym. A Dickinsona to przespiewalby na kazdej skali Poza tym on sie nie boi na koncertach spiewac wyzej niz potrafi

Co do plyty, to jest to chyba najgorsza plyta DT wydana dotychczas oprocz jakiejs tam swiatecznej.

Pozdrawiam
I wish I was not a human...
[b:38522f19ee][color=red:38522f19ee] ASoG [/b:38522f19ee][/color:38522f19ee]

Lynn
Primogen
Lynn
Poznan/Krzywin

2007-06-27 16:21:21
Dasstin Napisał:
LaBrie ma swietny wokal... mowie zupelnie obiektywnie.

Jakim sposobem mozesz byc w tej kwestii obiektywny skoro preferencje dotyczace wokali sa subiektywne :wink:
www.altergranie.pl

Paskievicz
Moderator
Paskievicz
Aureus Mons

2007-06-27 16:54:39
mnie obydwa wokale nie podchodzą

dickinson śpiewa dokładnie tak jak wskazuje na to jego nazwisko czyli (wybaczcie admini) - chujowo 8)

Dasstin
Anciliae
Dasstin
Poznan ew.Montr...

2007-06-27 18:19:15
Obiektywnie, gdyz ma wysoka skale i mocny glos
I wish I was not a human...
[b:38522f19ee][color=red:38522f19ee] ASoG [/b:38522f19ee][/color:38522f19ee]

Lynn
Primogen
Lynn
Poznan/Krzywin

2007-06-27 18:34:37
to ze ktos ma wysoka skale i mocny glos jeszcze o niczym nie swiadczy, zapomniales o dosc istotnym czynniku ktory nazywa sie barwa i ona najbardziej decyduje o tym czy glos jest dobry czy nie...mozna spiewac glosno i czysto ale skrzypiec jak kreda po tablicy...

i nie chodzi mi tu o fakt ze nie masz racji..bo ja masz ale tylko z wlasnego punktu widzenia - subiektywnego, tak samo inni wypowiadajacy sie w tym temacie...bo ta racja opiera sie na naszych gustach, dlatego nie jest i nie bedzie obiektywna
www.altergranie.pl

KostucH
Moderator
KostucH
Wroclaw...

2007-07-02 21:41:38
Paskievicz Napisał:
dickinson śpiewa dokładnie tak jak wskazuje na to jego nazwisko czyli (wybaczcie admini) - chujowo 8)
Qtva...rozwaliłes mnie tym textem :lol: :lol: :lol:

La Breja fajnie brzmi gdy śpiewa spokojnie do balladek :wink: bo jak zaczyna piać to gwizdki w głośniach...no właśnie co z tymi gwizdkami...cipieją od tego piania :wink:

Sorry Mod, ale czasem nie da sie czegoś inaczej ująć nie używając wulgaryzmów :wink:
Why so positive? Stay negative!

newsDyskusja na temat artykułu: Dream Theater - Systematic Chaos
Forum : Recenzje