|
Violator
Primogen Posty: 294 Poznań |
2007-06-19 13:47:54 Death Discotheque
uoooo proszę proszę!! Semjan ma zamiar sie pojawić!! :D nareszcie będę mial zaszczyt poznać autora najlepszej opowieści jaką czytałem :lol: enjoy the violence |
||||
|
Semjan
Bicz Posty: 1703 |
2007-06-19 13:54:25
:arrow: Violator
Opowieści? 8) Wybacz nie rozumiem :) P.S. z tym pojawieniem to TOTALNY przypadek :) :D , który w sumie jeszcze stoi pod znakiem zapytania. Nie mnie jednak grono DP milo będzie mi poznać w każdym składzie. Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz. |
||||
|
Kirke_Femme_Fatale
Anciliae Posty: 383 Poznań |
2007-06-19 14:03:41
No zapewne chodzilo o ta "bajke" co i mnie rozbawila propo damsko-meskich spraw xD bla bla bla |
||||
|
kontragekon
Bicz Posty: 1568 |
2007-06-19 14:09:58 Re: Death Discotheque
Hehe, to nie opowieść Semjana, a historia z jakiegoś JoeMonster czy innego tego typu portalu i to z taaaaaaką brodą :lol: Ale Semjanka warto poznać, za to gwarantuję :twisted: |
||||
|
Semjan
2007-06-19 14:48:30 Re: Death Discotheque
Zaskoczyłem poniewczasie 8) Macie rację, też to sobie uświadomiłem... hehe gratulacje do Kirke i Gekona. :arrow: gekon masz rację...to nie moja bajka,...zasłyszałem ją gdzieś w wojażach :) ale inicjatorem na DP jestem JA! :lol: Cieszę się, że ktoś to potraktował z humorem jak i ja. dzia za...
:twisted: Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz. |
||||
|
kontragekon
2007-06-19 15:21:22 Re: Death Discotheque
Taaa... ale coś tak czuję, że ani jeden ani drugi z Was średnio ją może odnieść do swojej osoby :lol: :twisted: Nawet, jeśli się wczujecie w role królewien :roll: Mam na myśli kwestię 'i żyła długo i SZCZĘśLIWIE' - przy takim trybie egzystencyi, jaki jest w tej bajce proponowany :wink: |
||||
|
Semjan
2007-06-19 15:45:07 Re: Death Discotheque
tratatatat tratatatata :twisted: :lol: Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz. |
||||
|
kontragekon
2007-06-19 15:51:31
... chociaż mój ulubiony zboczuszek Semjan może i nieźle by się odnalazł we fragmencie 'spała z kim chciała' - czy jak to było :roll: :lol: :arrow: na temat mojego byłego nie będę się wypowiadać, bo znów mi się oberwie od jego adwokata, hihihi :D ale obaj panowie będą na imprezie niezłymi rarytasami... więc do dzieła, drogie panie :!: (aby nie offtopować) |
||||
|
Semjan
2007-06-19 16:00:38
chyba dam po nosie.... Komuś tutaj! :twisted: albo i na tyłek przyłożę :twisted: Nawet się na Doctorre nie obejrzę tylko przywołam do karesu :lol: Ja zboczuszek?...ja?...niespotykanie pogodny, łagodny i POUKŁADANY człowiek? oj oj oj oj ... :lol: Tylko ja jeszcze nie wiem , czy na a'la lepperowskie 1000% będę 8) na imprezcę. Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz. |
||||
|
kontragekon
2007-06-19 16:08:43
Niespotykanie pogodny i łagodny amator sado-maso chce mnie bić :!: Maciuś, ratuj :!: :twisted: Schwei, dawaj w pisanki temu zboczuszkowi :D |
||||
|
Semjan
2007-06-19 16:15:35
za tego amatora na tyłek dostaniesz jakem Semjan :twisted: przez kolano przełożę i klapsa nałożę :twisted: Jak możesz tak mówić o mnie :cry: P.S. a Maćkiem mnie nie strasz , bo takich kolesi hihi...to nosem wciągam :lol: lewą dziurką :twisted: Zresztą Maciek Ci nie pomoże, raczej mnie dać Ci klapsa!! Schwei mnie kopie jak nikt nie widzi ;P :P ;P Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz. Ostatnio zmieniany: 2007-06-19 16:21:49 |
||||
|
Schweigende
Moderator Posty: 1731 |
2007-06-19 16:16:24
<Schwei zasłania cycem Gekonka> a pan Semjan ma w pisanki, jeśli spróbuje nie przyjechać :!: wtedy my przyjedziemy po niego :twisted: :twisted: :twisted: "P.S. a Maćkiem mnie strasz , bo takich kolesi hihi...to nosem wciągam" 8O 8O 8O :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
||||
|
kontragekon
2007-06-19 16:18:22
Semjanku, rób te wszystkie brzydkie rzeczy, które tak lubię :twisted: A Maciuś i tak jest mój debest :D Nawet w momencie, kiedy przeciska się przed Twój otwór nosowy do gardła 8O |
||||
|
Semjan
2007-06-19 16:26:14
:arrow: Schwei... już poprawiłem :twisted: Pani nauczyciel 8) Na pisanki zakupie ochronki, więc kopcie do woli :) a jak nie przyjadę to i tak mnie nie znajdziecie w tej dziurze :lol: :arrow: gekon... te rzeczy to wiesz... :lol: apropos bajki...wolę sformułowanie ..,,często spotykał się z przyjaciółmi" niż sypał z kim chciał hahahaha :) wredoto ! Maciek nie jest Twój...tylko sam-swój! nananana nanananana ! :wink: Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz. |
||||
|
kontragekon
2007-06-19 16:29:44
mówię, że mój debest - w moim rankingu :twisted: bo mój to taki sam, jak i Twój :lol: P.S. Doktor, powiedz wszem i wobec, że jesteś mój - co mi tu będzie Semjan podskakiwał :D :evil: |
||||