Lordi - strona 15

Help
Forum : Encyklopedia
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Lordi - strona 15
SoulHunter
Bicz
SoulHunter

2007-01-02 21:53:16
NorwegianWinter Napisał:
od Ironow wara, graja bardzo dobrze jesli nie slyszeliscie ich wszytskich kawalkow to sie nie wypowiadajcie ze graja jednolicie

No ja przecież tylko żartowałem :) Ale schemacik mają tak czy siak.

FAFAL
Primogen
FAFAL
Piekary Śląski...

2007-01-03 05:52:44
NorwegianWinter Napisał:
od Ironow wara, graja bardzo dobrze jesli nie slyszeliscie ich wszytskich kawalkow to sie nie wypowiadajcie ze graja jednolicie

taaa napewnosłyszałem chyba wszystko i jak pacze w moja płytoteke to tak dziwnie widze wszystkie płyty ich. Puszczam przykładowo hmm "No Prayer for the Dying" i dla porównania np, jedną z ostatnich "Dance of Death" i co słysze te same patataj patataj patataj i gdzie ta różnica ?? I dlaczego Dickinson gdy nagrywa Solo umie zrobic lepszy album i bardziej urozmaicony niż Ironi ? Dlatego chyba że Haris za dużo na koniu jeździ i słychac te zasrane patatatje na ich płytach.
Sory za to że tak pisze ale taka prawda bo nieznam takiej drugiej kapeli która by w swej prostocie była do granic wytrzymałości nudna.[/i]
WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL

SoulHunter
Bicz
SoulHunter

2007-01-03 10:49:28
Patatataj patataj... hahahaha :P Lepiej sie tego nie dało ująć :D Ja też tego sporo słuchałem i nie powiem podobało mi się... ale to "patataj" ( :lol: ) w pewnym momencie zaczyna nudzić.

Vammp
Matuzalem
Vammp
Wszedzie i nigdzie

2008-11-25 15:57:40
Lordi hmmm moj ulubipny zespol Hard Rockowy, zaraz po System of a Down.
Czasami warto uciec od zycia...

OskareQ
Anciliae
OskareQ
wuwua

2008-11-25 18:05:37
Ani Lordi anie Ironi mi sie nie podobaja. Tylko ze ci pierwsi chodza w obciachowych maskach
Pieniadze rosna na drzewach wystarczy sie po nie schylic

Hipotermia
Bicz
Hipotermia
Gotenhafen

2008-11-25 18:36:05 ...
Lordi to żenada...:/

Szkoda uszu :D

Angelwing
Anciliae
Angelwing
Poznań

2008-11-26 08:44:46
Lordi są zajebiści, i są narodowymi bohaterami Finlandii. Po swojej wygranej w Eurowizji każdy Fin mały czy duży miał Hardrock Hallehujah w swojej komórce i koszulkę na karku.
Trzeba jednak mieć do nich i do muzyki która tworzą trochę dystansu, jak oni sami. Sami siebie a i wielu finów nazywa ich styl muzyki Monster metalem - i się wszyscy dobrze bawią.
Nie można jednak zapominać, że pod własnoręcznie zaprojektowanymi i wykonanymi przez wokalistę Tomi Putaansuu kryją się naprawdę świetni muzycy grający kawał dobrego, klasycznego... hard rocka :)

Bad Girls Have More Fun ]:->

Vammp
Matuzalem
Vammp
Wszedzie i nigdzie

2009-05-26 11:02:29
Angelwing Napisał:
Lordi są zajebiści, i są narodowymi bohaterami Finlandii. Po swojej wygranej w Eurowizji każdy Fin mały czy duży miał Hardrock Hallehujah w swojej komórce i koszulkę na karku.
Trzeba jednak mieć do nich i do muzyki która tworzą trochę dystansu, jak oni sami. Sami siebie a i wielu finów nazywa ich styl muzyki Monster metalem - i się wszyscy dobrze bawią.
Nie można jednak zapominać, że pod własnoręcznie zaprojektowanymi i wykonanymi przez wokalistę Tomi Putaansuu kryją się naprawdę świetni muzycy grający kawał dobrego, klasycznego... hard rocka :)

popieram
Czasami warto uciec od zycia...

Allanon23
Primogen
Allanon23
Zabrze

2009-05-26 13:31:17
Vammp Napisał:
Angelwing Napisał:

popieram

Na prawdę?
Zielona najlepsza.

MonicaReyes
Primogen
MonicaReyes
Trzebinia

2009-07-19 05:59:03
Grają jednolicie? Możliwe, mnie to nie robi różnicy, bo ja to potrafię jednej piosenki codziennie po kilkaset razy słuchać przez okres jakiegoś miesiąca. xD

Co do samej twórczości, to nieco mocniejsza od tego, czego zwykle słucham, ale nawet mi się podoba. :) Zależy od humoru.
Dobry item nie jest zły.

Duszka
Bicz
Duszka

2012-01-16 23:23:39
znam pojedyncze kawałki, np. "Hard Rock Halleluyah" lub "Devil Is A Loser", może być, aczkolwiek nie chciałam dalej się w te twórczość na razie wgłębiać...bliższe memu sercu są HIM, The 69 Eyes oraz Lacrimas Profundere

Dyskusja na temat artykułu: Lordi - strona 15
1 | 2 Następna
Forum : Encyklopedia