Anneke van Giersbergen opuszcza The Gathering

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Anneke van Giersbergen opuszcza The Gathering
Lynn
Bicz
Lynn

2007-06-07 11:15:20 Anneke van Giersbergen opuszcza The Gathering
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ogłaszam żałobe

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ale sie zezlilam

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2007-06-07 11:24:48
No nie jest to miła wiadomość :evil: The Gathering z Anneke to było coś, czego nie zastąpi żaden inny skład :roll:
Mam nadzieje, że nowe dokonania muzyczne Anneke nie będą odbiegać daleko od tego, co nagrywała z zespołem. I że The Gathering nie wróci do tego żałosnego męskiego wokalu z początków działalności...
Make Foch Not War

kontragekon
Bicz
kontragekon

2007-06-07 12:08:33
fatalnie :?

Cóż :roll: Poproszę o Anneke w jakiejkolwiek postaci :wink:

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2007-06-07 14:33:48 Anneke
Osobiście wydaje mi się, że to dobrze. Rozstali się w dobrym stylu w przeciwieństwie np do Tarii i Nightwish. Poza tym wydaje mi sie, że to dobry moment. Jestem pewien, że Anneke bedzise potrafiła świetnie zadebiutować solo a the Gathering przyda się świeża krew. Jestem nawet za męskim wokalem takim jak na początku Niels Duffhues.

Zespół jako jeden z pierwszych experymentował z klawiszami i damskim wokalem. Na pewno wpadną na coś nowego.
Life is complex: it has both real and imaginary components

IceQueen
Anciliae
IceQueen
Posen

2007-06-07 14:57:51
Prima Aprilis?
Nie wywołuj żuka z soku.

Lynn
Bicz
Lynn

2007-06-07 16:06:07
Dla mnie to poracha, nie wyobrazam sobie nikogo na miejscu Aneke, mam nadzieje ze utrzymaja klimat i beda dalej rozwijac sie w tym kierunku w jakim ida teraz bo jesli powroca do tego co bylo na poczatku to chyba sie lewa noga przezegnam.

AbrimaaL
Matuzalem
AbrimaaL
Atro City Veschov...

2007-06-07 21:43:15 aaa
NIECH WRÓCI BART SMITS!!!
SEX PISTOLS to nie jest żaden Punk, równie dobrze ktoś mógłby powiedzieć, że to Black Metal, bo Johnny śpiewał "I am an Antichrist". To po prostu dobry melodyjny rock.

Selene69
Bicz
Selene69

2007-06-08 19:00:00
Aneke była cudna w The Gathering!
Kolejna powtorka z rozrywki jak w przypadku Nightwish?
Pozyjemy zobaczymy :roll:

GothMucha
Anciliae
GothMucha
Miasto Kominów

2007-06-17 03:45:31
Wg profilu Anneke na myspace, będziemy mogli już niedługo usłyszeć jej nowy projekt - Agua de Annique, który zresztą posiada własną stronę w necie - aguadeannique.com (na razie w budowie).
Crux santa sit mihi lux. Non draco sid mihi dux. Vade retro satana, non suade mihi vana. Sunt mala quae libas, ipse venena bibas.

LadyWitch
Primogen
LadyWitch
katowice/rybnik

2007-06-17 12:04:01
w majspejsowym profilu owego nowego projetu anneke można już odsłuchać pierwszy kawałek - klik
life * is a state * of mind

Mephalla
Fae
Mephalla

2007-09-07 12:15:12 Mephalla zgadza sie z Minawi:)
W 100%zgadzam sie z MInawi!!!Mam nadzieje ze skoro zerwała z TG to nie znaczy ze zerwie z muzyka którą reprezentowali a której nie da sie zaszufladkować. Ma najpiękniejszy głos na świecie i oby tylko go nie schańbiła...

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-09-07 12:54:33
całkiem niezły jest ten jej nowy projekt przyznam
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2007-09-07 15:16:45 souvenirs
Posluchalem sobie i tez mi sie podoba - podobne do souvenirs
Life is complex: it has both real and imaginary components

Dyskusja na temat artykułu: Anneke van Giersbergen opuszcza The Gathering
Poprzednia Następna
Forum : Muzyka - rożne