Poznań ulubionym miastem gejów - strona 15

Help
Forum : Archiwum
1 | 2 Następna
dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-05-27 15:53:00
Lynn Napisał:
dr_Faustus Napisał:
Lynn Napisał:
Doktorku a ty nie wiesz co trza zrobic dziecku jak mu ciemno?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Czyzby "zasunąć waflem"?? :twisted: :twisted: :twisted:

8O hahahaha zalezy w co :lol: :lol: :lol:

No jak to droga Lynn? Nie wiesz? Oczywiscie w KAKAŁO

Lynn
Bicz
Lynn

2007-05-27 16:09:58
oczywiscie ze wiem Doctore :wink: musialam cie jakos sprowokowac do dokonczenia owej wesołej mysli :twisted: :twisted: :twisted:

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-05-27 17:05:36
Lynn Napisał:
oczywiscie ze wiem Doctore :wink: musialam cie jakos sprowokowac do dokonczenia owej wesołej mysli :twisted: :twisted: :twisted:

Przyznaj sie - lubisz slowo "KAKAŁO" Było tak odrazu

P.S. Do szacownego grona moderatorowego - wybaczcie offtopic ale nie moglem sie powstrzymac. A chyba nie chcemy po otwarciu lodowki ujrzec kolejnego tematu o "homosach" (nazewnictwo zaczerpniete z ksiazki pt. "Głębokie... myśli" autorstwa wiadomego.

Semjan
Bicz
Semjan

2007-05-27 17:16:28
Jak widzę co tu się dzieje:) To nic dodać nic ująć..tylko rzec..mamy bliźniaczy temat Homoseksualizm Part II. Jak wiadomo nie każda kontynuacja literacka jest dobra w formie i treści...więc po co i tu przewalać zimne naleśniki? :?
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Lynn
Bicz
Lynn

2007-05-27 17:36:55
Semjan Napisał:
Jak widzę co tu się dzieje:) To nic dodać nic ująć..tylko rzec..mamy bliźniaczy temat Homoseksualizm Part II. Jak wiadomo nie każda kontynuacja literacka jest dobra w formie i treści...więc po co i tu przewalać zimne naleśniki? :?

Zaraz przewalac....zaraz nalesniki :wink: nie chodzi juz o temat my sie poprostu dobrze bawimy :twisted: :twisted: :twisted: a to jest bardzo wazne w tym smutnym swiecie :wink: no.....i KAKAŁO...chyba zostane kroliczkiem Neskuika :lol: :lol: :lol:

elektronik_tk
Anciliae
elektronik_tk
Człuchów/Po...

2007-05-27 18:23:58
Naleśniki pewnie z czekoladą :twisted: :?:

Semjan
Bicz
Semjan

2007-05-27 18:56:01
elektronik_tk Napisał:
Naleśniki pewnie z czekoladą :twisted: :?:

Z czym by nie były i tak są do dupy , bo zimne :twisted:

:arrow: Lynn
Ja nie jestem zwolennikiem klepania w każdym temacie tego samego :roll: Jak i otwierania kolejnych tematów dla tematów. :wink:
Żarty, zabawy?? jak najbardziej. Choć temat ,,kakałka" już tak się wyeksploatował....że niedługo stanie się niesmaczny dla homoseksualistów, a przeżuty i wypluty dla heteroseksualistów :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Sena
Bicz
Sena
Poznań

2007-05-29 20:20:45
Inermis Napisał:

... I podobno nie ma lepszego przyjaciela dla kobiety niż mężczyzna gej :) 8)

Cos w tym jest;] Nie dosc ze mozna pogadac o mezczyznach to i z mezczyzna naraz:D (w koncu sa obustronnie doswiadczeni :twisted: ) Przynajmniej ja tak wykorzystuje mojego kolege:D
To ulatwia ale wszystko jest wg mnie kwestia charakteru osoby z ktora rozmawiamy co czasem moze objawic dosc dziwnymi znajomosciami (pozdrowienia dla absa:D)

Nalesnikow nie skomentuje Powiedzmy ze nie zrozumialam 8)
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."

HANAHHH
Bicz
HANAHHH

2007-05-30 09:57:21
A ja skomentuje naleśniki bo przepis kulinarny mi się nasunął offtop---------->najlepsze z czekoladą i bananami pokrojonymi w plasterki (nie w całośći) :wink:
+++

killing_loneliness
Primogen
killing_loneliness
Jaworzno

2007-05-30 20:56:05
No nie wiem jak tam u was, ale ja jestem bisexualna... ;DD
Muszę kiedyś pojechać do Poznania :)
Kiedyś oglądałam w telewizji Paradę Gejów i Lesbijek... :wink:
Prawie, że się posrałam na widok tego!!! :twisted:
Życie nie polega na dążeniu do perfekcji. Chodzi tylko o to, aby być szczęśliwym.

krax
Bicz
krax
Poznań

2007-05-30 22:48:17
Skoro juz usuwacie niepoprawne posty, to wypadalo by chyba jakies slowko wyjasnienia,co? Czyżby cicha cenzura nam sie wyksztalcila w tematach o pedełach? To juz drugi raz i jest żenujące...

noone81
Bicz
noone81

2007-05-30 23:03:16
Tym razem to nie cenzura, nikt nic celowo nie usunął. Wcięło kawałek DP. We wszystkich tematach po równo. Bez uprzedzenia i uprzedzeń.
Bywa droga Krax

th
Anciliae
th
Poznań

2007-05-31 18:31:45
Nikt nie usuwał żadnych postów. Na wskutek małych problemów znikły niektóre posty. Temat wcześniej był zablokowany i jestem zmuszony zrobić to ponownie z 2 powodów:

1./ Temat poświecony homoseksualizmowi już istnieje i tam prosze prowadzić dyskusje na ten temat.

Homoseksualizm

2./ Zbyt wielka ilośc offtopów.

Pozdrawiam

P.S
Jak już pisałem wcześniej... nie ma możliwości na forum połączenia dwóch tematów lub przeniesienia postów z jednego tematu do drugiego. Dlatego tak bardzo upominamy o używanie opcji SZUKAJ na forum by nie tworzyć dwóch takich samych tematów. Temat zostanie wiec zablokowany a w temacie w którym jest prowadzona dana dyskusja będzie umieszczony link do zablokowanego tematu.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

1 | 2 Następna
Forum : Archiwum