Wprowadzamy ranking na DP - strona 15

Help
Forum : Uwagi Merytoryczne
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Wprowadzamy ranking na DP - strona 15
CatGirl
Matuzalem
CatGirl
Toruń

2012-01-19 18:15:31
corpsex Napisał:
A ja tam lubie dostawac najwyzsze oceny od ładnych lasek :P To łechce moje ego :P Proznosc to cecha ktorej ciezko sie wyzbyc... Aaa i wcale nie jest taka zla byle wszystko z umiarem a to ze jestem przystojny wiem od dawna i nie musze sobie niczego udowadniac pozycja w rankingu hehe.

Obawiam się, że nie zrozumiałeś o czym jest temat tu nie chodzi o oceny pod fotkami. Ego widze na każdym zdjęciu, potrzeba zbierania pochwał aż bucha z tych zdjęć hehe.

A jeśli chodzi o rankingi, to na każdym forum są, i należy je traktować raczej żartobliwie:)Chociaż to co mamy na tym forum średnio mi się podoba, można by wprowadzić jakieś nowe stopniowanie.
mru mru:)

Nuta
Primogen
Nuta
Brzeg

2012-01-19 18:48:34
W sumie po co wprowadzać coś nowego,skoro stare stopniowanie DP się sprawdza?
Zauważyłam,że stopniowanie 'dobiera się' pod klimat[tak,dziko to brzmi,ale bynajmniej tak to wszystko wygląda] forum-od tylu do tylu punktów jest jakaś ranga[np.szeregowiec,pułkownik,generał itd.].
A jakie macie propozycję zmiany? Pentagramy,nietoperze jako wskaźnik częstości pobytu na portalu czy cuś?
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Ostatnio zmieniany: 2012-01-19 18:49:21

corpsex
Anciliae
corpsex
Słubice

2012-01-21 19:20:37
CatGirl Napisał:
corpsex Napisał:
A ja tam lubie dostawac najwyzsze oceny od ładnych lasek :P To łechce moje ego :P Proznosc to cecha ktorej ciezko sie wyzbyc... Aaa i wcale nie jest taka zla byle wszystko z umiarem a to ze jestem przystojny wiem od dawna i nie musze sobie niczego udowadniac pozycja w rankingu hehe.

Obawiam się, że nie zrozumiałeś o czym jest temat tu nie chodzi o oceny pod fotkami. Ego widze na każdym zdjęciu, potrzeba zbierania pochwał aż bucha z tych zdjęć hehe.

A jeśli chodzi o rankingi, to na każdym forum są, i należy je traktować raczej żartobliwie:)Chociaż to co mamy na tym forum średnio mi się podoba, można by wprowadzić jakieś nowe stopniowanie.

Kicius świetnie zrozumialem temat :) Czesto lubie poprostu prowokowac ludzi. temat jest o rankingu ogolnie a ja wtracilem swoje 3 grosze tylko. Proznosc to najczestszy grzeszek a ja swoja postawa bardziej jestem klaunem niz dziunia na wysokich szpilach w rozowym sweterku i miniowce. Pozdro!
Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P

devil
Anciliae
devil
hell

2012-04-14 17:41:07
w 100 procentach sie z toba zgadzam trąci nasz klasą takie zbierabnie punktów nie wiem po co...
it is a good day to die

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2012-04-14 20:13:48
Nasza klasa powstała w listopadzie 2006. Dark Planet poł roku wcześniej. Wiec nie wiem co czym jedzie
Life is complex: it has both real and imaginary components
Ostatnio zmieniany: 2012-04-17 12:20:11

Alpha-Sco
Matuzalem
Alpha-Sco
Małe Prywatne...

2012-04-16 12:07:51
devil Napisał:
w 100 procentach sie z toba zgadzam trąci nasz klasą takie zbierabnie punktów nie wiem po co...

Rzeczywiście, straśnie naszoklasowe... Mnie za to coś tu trąci malkontenctwem... Każdy ma taki problem, jaki sobie wynajdzie
ONE LIFE. LIVE IT.
Ostatnio zmieniany: 2012-04-16 12:08:34

Dyskusja na temat artykułu: Wprowadzamy ranking na DP - strona 15
1 | 2 Następna
Forum : Uwagi Merytoryczne