|
lichu666
Bicz Posty: 1 Piotrków Kujaw... |
2007-05-22 23:28:02 Wprowadzamy ranking na DP
system punktacji, generalnie ciekawe rozwiazanie jednak czemu ma służyć? skoro zalogowałem sie na Waszej stronie chciałbym wiedzieć kto mnie ocenia. troche żartem ostatnio oceniali mnie kilka lat temu w szkole średniej i było to traumatyczne doświadczenie... nie chce go powtarzać :twisted: Bóg nie stworzył człowieka, to człowiek stworzył Boga... |
||
|
Vincent
Bicz Posty: 286 |
2007-05-23 01:03:45
Ranking na forum, to od kilku dobrych lat internetowa 'tradycja' Nie jest to system oceniania, a jedynie zabawa, ktora ma jednak wskazac na (czasami) istotna rzecz - czy dany uzytkownik jest nowy czy jest starszym bywalcem forum. Nie sadze, zeby ktokolwiek ocenial Cie po przypisie pod twoim nickiem. Kazdy, kto troche sobie posiedzi na forum i tak zdobywa prywatna, subiektywna, jednostkowa opinie od userow. Ba, niektorych to juz po temacie da sie poznac :D P.S. Zgodnie z psychologia spoleczna, ktora jestes zainteresowany, jesli chodzi juz o jakakolwiek ocene uzytkownika, to jestes na nia skazany gdy zamiescisz zdjecie, badz wypiszesz kapele, dopiskiem wiec nie masz co sie przejmowac |
||
|
skoggtroll
Matuzalem Posty: 47 |
2012-01-07 14:08:31 Nie wiem...
Dla mnie to trąci jakimiś chorymi portalami typu fotka.pl, naszaklasa itp. Zupełnie niepotrzebne. Założyłem tu profil, głównie po to by wypowiadać się na temat muzyki, znajdować nowe inspiracje, nie po to by zbierać punkty jakkolwiek ma to być rozumiane. Zająłbym się raczej dawno nieaktywnymi kontami i osobami które po spędzeniu na forum kilku lat mają oddane jednego...dwa posty. "Wola, Prawda, Stal" |
||
|
Demonika
Matuzalem Posty: 438 Mińsk Mazowiec... |
2012-01-07 22:34:07
Nie wiem po co rozgrzebujesz temat z 2007 roku :P A co do punktów, to czy ktoś w ogóle na nie zwraca uwagę? Nie wiem czym się przejmujesz. :) Piszemy, sobie bo piszemy :D Czasem fajnie jest wzbudzać wielkie dyskusje i oburzenie :D Taka rozrywka. Albo pisać inteligentne posty. "Protect me from what I want" |
||
|
skoggtroll
Matuzalem Posty: 47 |
2012-01-08 17:04:59 ups, ale przypał
Grzebałem w tematach płytowych, nie zwróciłem uwagi na datę, a że akurat mnie to zainteresowało i przykuło uwagę...myślałem że to aktualne hahahahahahahah:D "Wola, Prawda, Stal" |
||
|
Demonika
2012-01-08 17:36:24
heh :D spoko :) Ale masz trochę racji. Warto pousuwać stare konta. Tych którzy tu już nie wchodzą. "Protect me from what I want" |
||
|
minawi
Redaktor Posty: 6104 Poznań / Iław... |
2012-01-08 21:13:02
a czym te konta Wam przeszkadzają? jakąś konkurencję Wam robią? Make Foch Not War |
||
|
Demonika
2012-01-08 22:11:17
Zaśmiecają tylko. Nie wiem po co mają być. "Protect me from what I want" |
||
|
corpsex
Anciliae Posty: 137 Słubice |
2012-01-08 22:11:49
A ja tam lubie dostawac najwyzsze oceny od ładnych lasek :P To łechce moje ego :P Proznosc to cecha ktorej ciezko sie wyzbyc... Aaa i wcale nie jest taka zla byle wszystko z umiarem a to ze jestem przystojny wiem od dawna i nie musze sobie niczego udowadniac pozycja w rankingu hehe. Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P |
||
|
KostucH
Moderator Posty: 6522 Wrocław... |
2012-01-08 22:25:59
Co zaśmiecają? Skoro ktoś zakłada konto tzn. że miał w tym jakiś interes. Niektórzy założyli je gdy jeszcze nie było możliwości samoręcznego usunięcia ich. Potem z jakiś powodów czyścili profile i więcej na stronie się nie pojawiali. I te konta są gdzieś na końcu rankingu. Ponawiam pytanie: co i w jaki sposób zaśmiecaja. "God makes me a cannibal to fix problems like you." Ostatnio zmieniany: 2012-01-08 22:32:44 |
||
|
Demonika
2012-01-08 23:42:24
Nie wiem co i w jaki sposób :D Ale na pewno coś. Coś od długiego czasu nie używane a leżące u mnie w domu zawsze robi bałagan (tymbardziej jak tego czegoś jest mnóstwo):P Więc wychodzę z założenia, że tu też tak jest. "Protect me from what I want" |
||
|
senga
Anciliae Posty: 98 |
2012-01-08 23:43:20
To, że ktoś nie udziela się w jakiś tematach nie oznacza że tu nie zagląda. Teraz pytanie kiedy usuwać konta wg was? Wtedy jeśli kogoś nie było przez jakiś czas, czy ma po prostu zbyt mało postów napisanych? Do wszystkiego trzeba dorosnąć. |
||
|
Demonika
2012-01-08 23:48:20
Jeżeli kogoś nie było tu rok. To ziu i nie ma. Tak jest często. Nawet krócej na wielu portalach. Chyba że się udzielał, to można zostawić, jak się nie udzialał i rok go nie było to już tu nie wróci. "Protect me from what I want" |
||
|
minawi
Redaktor Posty: 6104 Poznań / Iław... |
2012-01-09 00:52:23
całe szczęście nie decydują o tym Ci, którzy kiedykolwiek chodzili do gimnazjum... Make Foch Not War |
||
|
Duszka
Bicz Posty: 39 |
2012-01-19 16:03:46
Ja chodziłam do gimnazjum - 1wszy rocznik reformy, rocznik 86, a nie jestem taka, jak Demonika, aczkolwiek do jakichkolwiek tutaj decyzji praw sobie nie uzurpuję. :) Co do "zaśmiecania" - dokonała tego Demonika w temacie Argmatora, w którym prosił on o głosy na swoją muzykę. Gdy ktoś skrytykuje bloga lub posta Demoniki, ona od razu się obraża, natomiast sama niejednokrotnie czyni chamskie uwagi i pisze bzdury. To jest moim zdaniem "zaśmiecanie" forum i przez takie akcje pewnym użytkownikom odechciewa się pisania na forum. |
||