|
blackgothicgirl
Anciliae Posty: 2 Iłowa |
2007-05-05 17:13:55 Nowości od Nightwish
nie wierze że Tarja odchodzi z Nightwish:x!! to po prostu kit!! ona ma tak wspaniały głos, a nowa wokalistka tylko zniszczy im karierę!! :x Nie wierz, że spokojna woda nie jest głęboka. |
||
|
Angaria
Bicz Posty: 622 |
2007-05-05 17:20:28
Droga Blackgothicgirl !!! Tarja już dawno odeszła z Nightwish'a i robi karierę solową, więc troche za późno na żale. Tak poza tym - nikt nie jest niezastąpiony, a Nightwish to nie tylko Tarja, więc nie rozumiem dlaczego miałby być gorszy bez niej. Chłopaki grają zajebistą muzykę i szczerze powiem, że to za nimi można by płakać. Meraviglisa creatura Sono sola al mondo |
||
|
amaimon
Primogen Posty: 351 rzeszow |
2007-05-05 17:30:33
hm... mimo ze nie slucham Nightwish ale jakies 5 lat temu jak uslyszlem Oceanborn to mi sie nawet podobalo ale Droga Angario mam pytanko czy slyszalas ich najnowszy dorobek bez Tarji??!! Bo ja mialem niezly ubaw......bez obrazy oczywiscie :twisted: http://imperiummetalu.pl/ |
||
|
Mabh
Primogen Posty: 5 Poznań |
2007-05-05 22:23:23
Ja słyszałam ich nowy dorobek bez Tarji. Powiem jedno. Jeśli nie znajdą wokalistki, poprawka, dobrej wokalistki, to stanie się to jeden z wielu metalowych zespołów. Nie mówię, że wokalistka ma śpiewać tak jak Turunen, bo tego chyba nikt nie jest w stanie dokonać, ale żeby jej głos sprawiał że będzie chciało ich się słuchać, że będzie ich wyróżniał spośród tłumu, bo słuchając piosenki: "Im sorry" na myśl przychodzi mi jakiś black metalowy zespół... A słyszał ktoś dorobek solowy Tarji? Mi średnio się podobał. Możesz żyć na marginesie społecznym, ale żyj tak, aby nie krzywdzić innych. / "If I can't be my own, I'd feel better dead." |
||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2007-05-06 08:06:53
jak dla mnie to od okresu po Wishmaster grają straszliwe stolce tak więc nie wiem jak możnaby tam już coś popsuć, nowy wokal może tylko sprawę poprawić :idea: Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
AbrimaaL
Matuzalem Posty: 353 Atro City Veschov... |
2007-05-07 16:51:57
Głos można zastąpić ale jej urody nic nie zastąpi SEX PISTOLS to nie jest żaden Punk, równie dobrze ktoś mógłby powiedzieć, że to Black Metal, bo Johnny śpiewał "I am an Antichrist". To po prostu dobry melodyjny rock. |
||
|
Angaria
Bicz Posty: 622 |
2007-05-07 17:28:18
Czy jest jakiś mężczyzna, któremu Tarja się nie podoba ?? Powariowaliście, czy co ?? :lol: :lol: :lol: Wg mnie należy do ładnych, aczkolwiek nie wyróżnia się specjalnie. Meraviglisa creatura Sono sola al mondo |
||
|
AbrimaaL
Matuzalem Posty: 353 Atro City Veschov... |
2007-05-07 17:38:41
Dla mnie jest najpiękniejszą kobietą w świecie rocka. :twisted: SEX PISTOLS to nie jest żaden Punk, równie dobrze ktoś mógłby powiedzieć, że to Black Metal, bo Johnny śpiewał "I am an Antichrist". To po prostu dobry melodyjny rock. |
||
|
SzalonyKapelusznik
Primogen Posty: 353 Posen |
2007-05-08 11:20:02
Uroda to jak wiadomo sprawa względna. Ładne opakowanie (czytaj urodę) pozostawmy gwiazdkom dennego popu z vivy czy mtv itp. W muzyce rock/(a zwłaszcza)metal jest to sprawa wg. mnie drugorzędna. Najważniejsza jest muzyka. I tu zgodzę się z Paskieviczem (choć nie tak dosadnie), że po "Wishmaster" zaczęli wypuszczać coraz gorsze muzycznie płyty. I odnoszę wrażenie, że jednocześnie coraz bardziej zwracali uwagę na stonę wizualną (czyli w/w opakowanie). Z nowego materiału nic jeszcze nie słyszałem ale jakby zmiana wokalistki przyniosła np: powrót do starego grania 8) lub nawet zaczęli grać cuś z jeszcze większym wykopem to nie mam nic przeciwko :twisted: . Byleby nowy wokal nie odrzucał :wink: . Keep Talking... |
||
|
SolAngelica
Primogen Posty: 28 Poznań |
2007-05-08 17:54:20 Re: Nowości od Nightwish
kobieto! jesteś bardziej zawieszona niż ja:P Tarja już dawooo odeszła z Nightwish... fakt, głos ma wspaniały i Nightwish bez niej nie będzie już taki sam, ale cóż... nie ma ludzi niezastąpionych... Rozczarowanie to bardzo paskudne uczucie, czasami lepsze jest puste mieszkanie. |
||