,,Tower"- ul.Grodzka w Krakowie

Help
Forum : Kraków
1 | 2 | 3 | 4
dracart13
Anciliae
dracart13
Kraków

2009-06-05 17:32:57 ,,Tower"- ul.Grodzka w Krakowie
Miałem kiedyś nieprzyjemne zdarzenie w tej knajpce...
Od tej pory wolę chodzić w miejsca gdzie barman nie patrzy na ciebie jak na worek pieniędzy....
Jest sporo lepszych knajp gdzie można wypić w spokoju piwko....
"Różnica miedzy możliwym a niemożliwym leży w ludzkiej determinacji."

Vitriol
Primogen
Vitriol
Kraków / Katow...

2009-08-27 18:57:23
Tower był całkiem, całkiem jakieś 2-3 lata temu.
A czy teraz są jeszcze w Kraku jakieś knajpy z klimatem i mroczną muzą? Poza Popularnym^^
Błogosławieni,którzy nie widzieli,a uwierzyli -Jezus Chrystus Nie wierzysz w Diabła? Powinnaś. On wierzy w ciebie. -Constantine Gdy długo spoglądasz w otchłań,ona również wejrzy w ciebie -Nietzsche

ZbanowanyPigmej
Bicz
ZbanowanyPigmej
Kraków

2009-09-04 20:05:51
Tower z tego co mi się wydaje padł, ale jakoś specjalnie nie jestem z tego powodu smutny. Są... Jazz Rock Cafe :>

ahroun
Primogen
ahroun
W-wa,Płock

2009-09-04 20:28:23
Oj nie byłam tam ze 3 latka ..słyszałam że podupadł .. ale sentyment zostaje.
Jedyna knajpa do rana otwarta przynajmniej z tego co pamiętam chyba o 5 wyganiano.
Właściciel z bródką straszny sknera i łasy na kasę ..szkoda słów

Co mile wspominam to zabójczy spadek sufitu przy schodach i stolik barmański z wielkim nawiewem z rury wentylacyjnej co przy upałach letnich dawał świeże powietrze hehehe.
No i niezapomniana ekipa ze Skarżyska
nic sie nie dzieje bez powodu

Freakstranger
Anciliae
Freakstranger
Kraków

2009-09-04 21:01:59
No ze 2 lata temu tam była całkiem fajna barmanka
Poznałem tam też inna dziewczynę, która obecnie jest barmanką w popku i moze to czyta, ja tam nie wiem (pozdrowienia dla fanatyczki Death - Ani!)
Ale bywam tam raz na pół roku, może nawet rzadziej, najczęściej Popularny, rozwaliło mnie jak w popku Arcturusa usłyszałem...
"Ikarze, wyzywam cię Bowiem posiadam skrzydła wiary Choć ciężkie na mych ramionach (Żadną miarą nie da się dowieść ich wagi) Nie są dla mnie ciężarem Jestem tym, który wyzywa grawitację"

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2010-01-10 11:10:15

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2010-01-11 00:08:26

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2010-01-11 00:08:52
Wybieram się tam już od jakiegoś czasu, ale znając życie nie ruszę dupska, jeśli mnie ktoś nie wyciągnie.

leny
Anciliae
leny
Bieruń

2010-01-11 00:37:50

wiem co potrafię, dlatego wierzę w siebie a nie w boga

NecroManceR
Bicz
NecroManceR

2010-01-11 10:59:42
ja pamiętam tą knajpę za czasów proximy, ciekawe towarzystwo się tam schodziło
ad maiorem Dei gloriam

Luk
Primogen
Luk
Kraków

2010-01-30 17:18:40
Wampgirl Napisał:
Wybieram się tam już od jakiegoś czasu, ale znając życie nie ruszę dupska, jeśli mnie ktoś nie wyciągnie.

Do Towera czy Popka? zreszta nie wazne...
Ja cie moge wyciagnac
A co Ja z tego będę miał?

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2010-03-21 23:26:45
Luk Napisał:
Wampgirl Napisał:

Do Towera czy Popka? zreszta nie wazne...
Ja cie moge wyciagnac

Do Towera. Miło. Byłam w piątek. Ale na kolejną okazją do odwiedzenia knajpki nie pogardzę. No i ten przystojny barman.

Szarrry
Primogen
Szarrry
Kraków

2010-04-03 13:59:27
Freakstranger Napisał:
No ze 2 lata temu tam była całkiem fajna barmanka
Poznałem tam też inna dziewczynę, która obecnie jest barmanką w popku i moze to czyta, ja tam nie wiem (pozdrowienia dla fanatyczki Death - Ani!)
Ale bywam tam raz na pół roku, może nawet rzadziej, najczęściej Popularny, rozwaliło mnie jak w popku Arcturusa usłyszałem...

A w Albo taku na stole ktoś wydrapał "Freak" xP

Panne Annę znał chyba każdy, pamiętam jak rano przed otwarciem z nią gadałem, bidulka po dwudniowym koncercie xP
Motto..? Nie wierzę w ludzi, nie mam autorytetów.. Jakież słowa mógłbym zatem jako motto traktować? Żadne, bo przecież Wszystko Jest w Nas.

Luk
Primogen
Luk
Kraków

2010-04-12 11:38:38
Wampgirl Napisał:

Do Towera. Miło. Byłam w piątek. Ale na kolejną okazją do odwiedzenia knajpki nie pogardzę. No i ten przystojny barman.

Trzeba bylo pisac na gg z chcecia bym potowarzyszyl.
A co Ja z tego będę miał?

wampierz666
Anciliae
wampierz666
Kraków

2010-04-12 12:08:43
Ja co weekend jestem w Kraku i tak czy siak prędzej czy później ląduję w Jazz Rock Cafe.
Co do Popka...barmanki tam już nie ma...wiem bo pracuje tam za barem współlokator mojego brachola.
Jeśli chodzi o Tower...byłem tam kiedyś kilka razy...fajny klimat, ale podobno jeszcze do niedawna były tam dyskoteki (całe szczęście już wrócili do dawnej formuły).
Żyj szybko, umieraj młodo...pozostaw po sobie atrakcyjne zwłoki

1 | 2 | 3 | 4
Forum : Kraków