,,Tower"- ul.Grodzka w Krakowie - strona 45

Help
Forum : Kraków
1 | 2 | 3 | 4 Następna
Kjujik_Morderca
Bicz
Kjujik_Morderca
Kraków

2011-02-22 17:31:27
Skorce Napisał:
Popularny już od dawna nie istnieje. Towarzystwo przeniosło się częściowo do Kazamatów, częściowo do kuwety, a częściowo do Carpe I.
P.

ja pie*****... -__- szkoda szkoda...

Luk
Primogen
Luk
Kraków

2011-02-28 00:00:24
Skorce Napisał:
Popularny już od dawna nie istnieje. Towarzystwo przeniosło się częściowo do Kazamatów, częściowo do kuwety, a częściowo do Carpe I.
P.

Kuwety? a cóż to jest i gdzie?
A co Ja z tego będę miał?

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2011-04-01 00:06:05
Do Carpe Diem generalnie przenoszą się wszyscy, którzy nie mają się gdzie podziać. Tam zwykle znajdzie się odrobina wolnej przestrzeni.
Kazamaty to obecnie chyba najbardziej klimatyczna knajpa w Krakowie.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Ostatnio zmieniany: 2011-04-01 00:07:39

Taodi
Bicz
Taodi
Gdańsk, Londyn...

2011-04-01 01:39:10
mam pytanie to carpe diem to knajpa "rozlozona" po kilku pietrach, bo kiedys w takowej bylem ale w takim stanie upojenia, ze jedyne co pamietam to barmanke z tatuazami na rece, fakt, ze chcialem poczatkowo placic koronami estonskimi a pozniej to obudzilem sie w zakopcu:D
Cóż to za dziwny gatunek Ci poeci, jeśli potrafią głosić chwałę Jowisza jako żywej istoty, a zachowują milczenie wobec Jowisza – ogromnej kuli złożonej z metanu i amoniaku.

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2011-04-01 12:46:30
W Krakowie są Carpe Diem 1 i Carpe Diem 2. Z tego co pamiętam, to oba są chyba jednopiętrowe, choć zwykle chodzę do tego samego - jednopoziomowego Carpe, więc pewności nie mam :). Jeżeli nie pamiętasz, to myślę, że powinieneś zweryfikować swoją wiedzę i wybrać się tam jeszcze raz
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Taodi
Bicz
Taodi
Gdańsk, Londyn...

2011-04-01 12:53:38
tak tak repetytorium matka nauki:P
j jeszcze jedno pytanie, mianowicie mam zamiar znow pojawic sie w krakowie czy ktos pisal by sie n role przewodnika po knajpach?
Cóż to za dziwny gatunek Ci poeci, jeśli potrafią głosić chwałę Jowisza jako żywej istoty, a zachowują milczenie wobec Jowisza – ogromnej kuli złożonej z metanu i amoniaku.

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2011-04-01 14:35:40
Jak postawisz piwo, to na pewno ktoś się znajdzie. Średnio się znam na knajpach klimatycznych, zwykle uderzam do jednych i tych samych, albo wybieram coś neutralnego dla niemrocznych znajomych. Na pewno znajdzie się kilka godnych polecenia :).

Kinnetik
Anciliae
Kinnetik
Kraków

2011-04-09 22:29:59
Ja chodzę przeważnie do Jazz Rock Cafe :)

beztwarzowy
Bicz
beztwarzowy
kraków

2011-04-09 23:49:08
A z ciekawości: w jakie dni warto iść do jazz rocka? Byłem z 3-4 razy jedynie bo piwo mega drogie.
Who is The Pied Piper?

Kinnetik
Anciliae
Kinnetik
Kraków

2011-04-09 23:53:33
Ja chodzę w piątki i/lub soboty, ale słyszałam, że w niedziele czy poniedziałki też zdarzają się dobre imprezy. Niektórzy twierdzą, że w piątki jest lepsza muzyka niż w soboty, ale aktualnie chyba nie ma różnicy... W soboty jest najwięcej ludzi.

beztwarzowy
Bicz
beztwarzowy
kraków

2011-04-10 00:08:20
A w piątki i w soboty nie płaci się za wejściówkę?
Ja byłem jedynie w poniedziałki. Może raz w piątek. No i kupa ludzi była.
Who is The Pied Piper?

Kinnetik
Anciliae
Kinnetik
Kraków

2011-04-10 09:33:33
Płaci się 6zł. Ja mam dożywotnią stałą wejściówkę za 50zł :P

1 | 2 | 3 | 4 Następna
Forum : Kraków