|
BarTolmai
Anciliae Posty: 1039 Bydgoszcz |
2007-04-21 18:35:55 SCEPTIC - BLIND EXISTENCE
no no Gniew, przypomniales sobie o tej plycie
"Monument" NeVeR'a zawiera jeszcze wiecej jazzu partii basu, za to troche ustepuje gitarze. OUTWORLD i BEYOND REALITY to solidne podstawy Ślepej Egzystencji. Pozdro :) "A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem" |
|
KostucH
Moderator Posty: 6522 Wrocław... |
2007-04-21 21:45:13
Jak dla mnie album bomba, ale chciałbym sie was zapytac co sądzicie o ostatnim albumie Cannibal Corpse "Kill" :wink: :?: BO dla mnie to chłopaki robia taką miazge, że głowa boli. 7-strunowe wiosła tak ostro walcują, aż krwawiy miód uszy zatyka :lol: :lol: :twisted: "God makes me a cannibal to fix problems like you." |
|
BarTolmai
Anciliae Posty: 1039 Bydgoszcz |
2007-04-22 06:33:41
nigdy nie uwazalem Cannibal Corpse za faworyta w niszczeniu moich uszu, i z pewnych osobistych wzgledow tolerowalem tylko 2 albumy
1. Butchered At Birth 2. The Bleeding po dolaczeniu Oven'a do Deicide musze powiedziec ze facet autentycznie marnowal sie w Cannibal. "A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem" |
|
KostucH
Moderator Posty: 6522 Wrocław... |
2007-04-22 22:49:19
Ja lubie Gallery Of Suicide, Gore Obsessed no i najnowszą Kill. Teraz tak sobie w kółko te trzy płyty słucham i robie wode z mózgu :lol: :lol: :lol: Nie no, perełki jeśli chodzi o brutal death metal. :wink: "God makes me a cannibal to fix problems like you." |