Dimmu Borgir w Polsce

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia 1 | 2 | 3 | 4
Dyskusja na temat artykułu: Dimmu Borgir w Polsce
seth
Anciliae
seth
Poznań

2007-03-31 17:41:37 Dimmu Borgir w Polsce
Ludzie kuźwa zróbcie coś żeby zagrali w Poznaniu no...a wogóle ile ta przyjemnosc?
Per aspera ad astra,Carpe Diem,Non omnis Moriar

Vincent
Bicz
Vincent

2007-03-31 18:22:18
@seth: najlepszy przyjaciel internauty - google

Chocby nie wiem co, musze tam byc.
In Sorte Diaboli (slucham od wczoraj) zrobilo na mnie niemale wrazenie. Pozytywnie zaskoczylo mnie po 'incydencie' z reedycja Stormblast

Chetnie zobacze zmagania Shagratha, Vortexa z piekielnym akompaniamentem Mustisa (ciekawy jestem czego aktualnie uzywa na scenie)

amaimon
Primogen
amaimon
rzeszow

2007-03-31 18:27:45 ...
ja juz mialem zaszczyt ich widziec na zywo nawet grali jeden kawalek z In Sorte Diaboli i postaram sie tam byc ale to jeszcze duzo czasu najpierw koncert MARDUKA :twisted:
http://imperiummetalu.pl/

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-03-31 18:44:21
ja burgerom raczej podziękuję ...
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Cowboy-78
Bicz
Cowboy-78
3city/Irlandia

2007-03-31 19:00:49
Paskievicz Napisał:
ja burgerom raczej podziękuję ...

Ty to chyba poza dopieprzaniem sie i wątpliwej jakości komentarzem to chyba nie masz innych zajęć! Życzę ci tylko byś miał choćby jedną milionową fanów co Dimmu.

A tak wracając do tematu postu - zgadzam się z większością tu obecnych - jedyny koncert DB w Polsce - trzeba tam być!
Taki cowboy.....SEPULTURKA wie o co chodzi.....

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-03-31 19:24:06
a co tu dopieprzania ? poprostu moja opinia, nie urzeka mnie ich plastikowość i pozowanie na kolczatych satanistów

fanów im też jakoś nie zazdroszcze ...

Vincent
Bicz
Vincent

2007-03-31 21:29:43
Paskievicz Napisał:
nie urzeka mnie ich plastikowość i pozowanie na kolczatych satanistów

owszem, zgodze sie.
plastikowe, pozerskie i z szatanem (pozwolilem sobie nawet na karykature, wlasnie skonczylem - http://www.digart.pl/zoom/755242/in_sorte_diaboli.html )
jednakowoz, to co robia muzycznie (naprawde genialne polaczenie symfonicznego patosu z miazdzaca potega gitar, gardel, perkusji. brutalna sila przeciwko epickiej melodii - mniam) zwala z nog i porywa tlumy. stety/niestety ja do tych tlumow tez naleze, wiec mam nadzieje, ze w stolicy sie znajde

amaimon
Primogen
amaimon
rzeszow

2007-03-31 21:53:31 ....
Vincent swietna karytatura :twisted:
i ja sie dopisuje do fahów DB i niewaznie jak wygladaja a co nie ktorzy jak maja pieprzy......bez semsu to niech lepiej zamilcza......

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-04-01 07:18:19
wskazać mi tu proszę co takiego bez sensu gadam :P

muzycznie mnie zniesmaczyli już po "spiritual" potem zaczął się plastik, plastik może i bardzo wysokiej jakości lecz wciąż plastik

a poza muzyką zwracam też sporą uwagę na teksty ... które po prostu mi się nie podobają

jestem wręcz pewien, że za pare lat będą gościć w "bravo girl"

Vincent
Bicz
Vincent

2007-04-01 08:01:29
To juz predzej Cradle albo Behemoth :D

amaimon
Primogen
amaimon
rzeszow

2007-04-01 08:02:08
Paskievicz Napisał:

muzycznie mnie zniesmaczyli już po "spiritual" potem zaczął się plastik, plastik może i bardzo wysokiej jakości lecz wciąż plastik

a poza muzyką zwracam też sporą uwagę na teksty ... które po prostu mi się nie podobają

wiesz to juz jest sprawa gustu mnie osobiscie DB sie od zawsze podoba wyraziles swoja opinie ok wiec zostaw to forum dla fanow tego zespolu i nie denerwuj mnie z rana przed wyjsciem do kosciolka :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-04-01 08:13:41
pod tytułem tematu nie ma żadnej wstawki w stylu "tylko dla fanów Dimmu Burger" tak więc ustalanie porządku pozostaw adminom 8)

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-04-01 10:57:18
Nie wiem co bedzie w pazdzierniku sie dzialo ze mna, ale jesli tylko znajde odrobine czasu to napewno w koncu zalicze ich wystep na zywo. Cieszy mnie rowniez, ze powoli zbiera sie taka doborowa ekipa. Zycze sobie i Wam, abysmy sie tam spotkali.
Co do powyzszej dyskusji: Zgadzam się z niektórymi wypowiedziami, że image grupy jest delikatnie mowiac - momentami smieszny. Ale co z tego? Kiss tez wygladalo smiesznie a grali niezłą muzę. Dla mnie DB crew moze wystepowac i w strojach mrocznych klownow. Cenie ich za muzyke, ktora robia, a odwalaja naprawde kawal dobrej roboty. Wyglad jest mało istotny.

Vincencie - gratuluje karykaturki, ale nie zgadzam sie z Toba w jednej kwestii - podejrzewasz Nergala ze tak nisko moze upasc ze swoja muza? Zgłaszam veto w tej sprawie :twisted:

Panie Paskievicz - kolejny raz spotykamy sie w tematach muzycznych, ale jak widze dogodzic panu graniczy z cudem. Dziwne masz pan poglady, a przynajmniej sposob ich wyrazania...

Pozdrawiam

dr F. :twisted:

Ostatnio zmieniany: 2007-04-01 11:17:05

Nightcreature
Anciliae
Nightcreature
Poznań

2007-04-01 11:11:20
No to właściwie już zaczynam się szykować, bo Dimmu nie odpuszczę - nie ma takiej możliwości :twisted:

A cd o plastiku czy nie lastiku to ja to osobiście olewam. Dla mnie zespól jest po to, żebym mógł go słuchać a nie się na nich gapić (oczywiście jeśli sami faceci w składzie :wink:). Muzę robią konkretną, więc zupełnie mnie nie obchodzi jak wyglądają.
"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-04-01 11:34:26
przypominam, że pisałem też o tekstach ... czyżby większość tutaj skupiała się tylko na formie (muzyce, bo stroje już obgadaliśmy), a wogóle nie zwracała uwagi na treść?

Dyskusja na temat artykułu: Dimmu Borgir w Polsce
Poprzednia 1 | 2 | 3 | 4
Forum : Muzyka - rożne