|
seth
Anciliae Posty: 8 Poznań |
2007-03-31 17:41:37 Dimmu Borgir w Polsce
Ludzie kuźwa zróbcie coś żeby zagrali w Poznaniu no...a wogóle ile ta przyjemnosc? Per aspera ad astra,Carpe Diem,Non omnis Moriar |
||
|
Vincent
Bicz Posty: 286 |
2007-03-31 18:22:18
@seth: najlepszy przyjaciel internauty - google Chocby nie wiem co, musze tam byc. In Sorte Diaboli (slucham od wczoraj) zrobilo na mnie niemale wrazenie. Pozytywnie zaskoczylo mnie po 'incydencie' z reedycja Stormblast
Chetnie zobacze zmagania Shagratha, Vortexa z piekielnym akompaniamentem Mustisa (ciekawy jestem czego aktualnie uzywa na scenie) |
||
|
amaimon
Primogen Posty: 351 rzeszow |
2007-03-31 18:27:45 ...
ja juz mialem zaszczyt ich widziec na zywo nawet grali jeden kawalek z In Sorte Diaboli i postaram sie tam byc ale to jeszcze duzo czasu najpierw koncert MARDUKA :twisted: http://imperiummetalu.pl/ |
||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2007-03-31 18:44:21
ja burgerom raczej podziękuję ... Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
Cowboy-78
Bicz Posty: 151 3city/Irlandia |
2007-03-31 19:00:49
Ty to chyba poza dopieprzaniem sie i wątpliwej jakości komentarzem to chyba nie masz innych zajęć! Życzę ci tylko byś miał choćby jedną milionową fanów co Dimmu. A tak wracając do tematu postu - zgadzam się z większością tu obecnych - jedyny koncert DB w Polsce - trzeba tam być! Taki cowboy.....SEPULTURKA wie o co chodzi..... |
||
|
Paskievicz
2007-03-31 19:24:06
a co tu dopieprzania ? poprostu moja opinia, nie urzeka mnie ich plastikowość i pozowanie na kolczatych satanistów fanów im też jakoś nie zazdroszcze ... Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
Vincent
2007-03-31 21:29:43
owszem, zgodze sie. plastikowe, pozerskie i z szatanem (pozwolilem sobie nawet na karykature, wlasnie skonczylem - http://www.digart.pl/zoom/755242/in_sorte_diaboli.html ) jednakowoz, to co robia muzycznie (naprawde genialne polaczenie symfonicznego patosu z miazdzaca potega gitar, gardel, perkusji. brutalna sila przeciwko epickiej melodii - mniam) zwala z nog i porywa tlumy. stety/niestety ja do tych tlumow tez naleze, wiec mam nadzieje, ze w stolicy sie znajde |
||
|
amaimon
2007-03-31 21:53:31 ....
Vincent swietna karytatura :twisted: i ja sie dopisuje do fahów DB i niewaznie jak wygladaja a co nie ktorzy jak maja pieprzy......bez semsu to niech lepiej zamilcza...... http://imperiummetalu.pl/ |
||
|
Paskievicz
2007-04-01 07:18:19
wskazać mi tu proszę co takiego bez sensu gadam :P muzycznie mnie zniesmaczyli już po "spiritual" potem zaczął się plastik, plastik może i bardzo wysokiej jakości lecz wciąż plastik a poza muzyką zwracam też sporą uwagę na teksty ... które po prostu mi się nie podobają jestem wręcz pewien, że za pare lat będą gościć w "bravo girl" Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
Vincent
2007-04-01 08:01:29
To juz predzej Cradle albo Behemoth :D |
||
|
amaimon
2007-04-01 08:02:08
wiesz to juz jest sprawa gustu mnie osobiscie DB sie od zawsze podoba wyraziles swoja opinie ok wiec zostaw to forum dla fanow tego zespolu i nie denerwuj mnie z rana przed wyjsciem do kosciolka :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: http://imperiummetalu.pl/ |
||
|
Paskievicz
2007-04-01 08:13:41
pod tytułem tematu nie ma żadnej wstawki w stylu "tylko dla fanów Dimmu Burger" tak więc ustalanie porządku pozostaw adminom 8) Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
dr_Faustus
Bicz Posty: 1906 Danzig |
2007-04-01 10:57:18
Nie wiem co bedzie w pazdzierniku sie dzialo ze mna, ale jesli tylko znajde odrobine czasu to napewno w koncu zalicze ich wystep na zywo. Cieszy mnie rowniez, ze powoli zbiera sie taka doborowa ekipa. Zycze sobie i Wam, abysmy sie tam spotkali. Co do powyzszej dyskusji: Zgadzam się z niektórymi wypowiedziami, że image grupy jest delikatnie mowiac - momentami smieszny. Ale co z tego? Kiss tez wygladalo smiesznie a grali niezłą muzę. Dla mnie DB crew moze wystepowac i w strojach mrocznych klownow. Cenie ich za muzyke, ktora robia, a odwalaja naprawde kawal dobrej roboty. Wyglad jest mało istotny. Vincencie - gratuluje karykaturki, ale nie zgadzam sie z Toba w jednej kwestii - podejrzewasz Nergala ze tak nisko moze upasc ze swoja muza? Zgłaszam veto w tej sprawie :twisted: Panie Paskievicz - kolejny raz spotykamy sie w tematach muzycznych, ale jak widze dogodzic panu graniczy z cudem. Dziwne masz pan poglady, a przynajmniej sposob ich wyrazania... Pozdrawiam dr F. :twisted: Ostatnio zmieniany: 2007-04-01 11:17:05 |
||
|
Nightcreature
Anciliae Posty: 808 Poznań |
2007-04-01 11:11:20
No to właściwie już zaczynam się szykować, bo Dimmu nie odpuszczę - nie ma takiej możliwości :twisted: A cd o plastiku czy nie lastiku to ja to osobiście olewam. Dla mnie zespól jest po to, żebym mógł go słuchać a nie się na nich gapić (oczywiście jeśli sami faceci w składzie :wink:). Muzę robią konkretną, więc zupełnie mnie nie obchodzi jak wyglądają. "You gotta put your faith in a loud guitar..." |
||
|
Paskievicz
2007-04-01 11:34:26
przypominam, że pisałem też o tekstach ... czyżby większość tutaj skupiała się tylko na formie (muzyce, bo stroje już obgadaliśmy), a wogóle nie zwracała uwagi na treść? Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||