|
amorphous
Redaktor Posty: 3421 Poznan |
2007-03-31 11:19:29 Klan Half-Life
Ogłaszamy nabór do klanu Half-Life 2. Swoje aplikacje należy kierować do Dravena. Wymagane: Dyspozycyjność Umiejętość pracy w grupie. Conajmniej roczne doświadczenie w graniu w HL Znajomość podstawowych map w trybie deatch-match Umiejętnośc posługiwania sie łomem, bronią krótka i długą, wyrzutnią rakiet. Mile widziane. Zaawansowane posługowane sie gravi-gunem (odrzucanie granatów przeciwnika, tworzenie barykad, blokowanie drzwi, chwytanie pocisków) Umiejątnośc zakładania pułapek, ładunków wybuchowych Znajomość nowych plansz Oferujemy: Prace w młodym rozwijającym sie klanie z perspektywami. Miłe i przyjazne towarzystwo Możliwość wyróżniania swojego nicka przez _[DP] Life is complex: it has both real and imaginary components |
|
minawi
Redaktor Posty: 5101 Poznan / Ilawa |
2007-03-31 12:06:36
Haha, Kuba - to zabrzmiało jak typowa oferta pracy :lol: :lol: :lol: Tylko zarobków rzeczywistych brak :wink: Aha - "co najmniej" pisze się oddzielnie :P MAKE FOCH NOT WAR :-) |
|
amorphous
2007-03-31 12:23:30
Możemy robić zakłady sportowe Life is complex: it has both real and imaginary components |
|
Draven
Anciliae Posty: 1003 Poznan |
2007-03-31 12:44:19
Mam nadzieje drogi synu, że nie jesteśmy na tym portalu jedyni Darkplanet to spory portal, więc chyba znajdzie się ktoś. Ojciec i syn "Darkplanet" - hehe. Tak na poważnie to szukamy ludzi z jako takim "skillem" i jak Amorphus wspomniał potrafiących działać w grupie. No i jeszcze coś bardzo ważnego - żadnych cheaterów, szukamy ludzi poważnych http://bazgrolowo.bloog.pl/?ticaid=6816c |
|
HardKill
Moderator Posty: 5314 Szczecin |
2008-08-09 12:11:56
dla mnie Half-Life to gra wszech czasów ,gram w to maniakalnie ,ostatnio zdobyłem orginała Half-Life 2 "Orange Box" i ostra jazda ponownie w końcu pogrywam sobie w dodatki"Episode One i Episode two" Gravi-Gun rewelka :D Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
Elvis
Primogen Posty: 384 Poznan |
2008-08-09 14:12:41
Hm swego czasu grałem sporo w HL2. To było dawno ale wszystkie FPSy sa takie same :> "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." |
|
amorphous
2008-10-15 17:51:21
Też jestem maniakiem ale episody mi sie nie podobaja. Tak jak dwojke skoncyzlem kilkanascie conajmniej razy tak do epizodow nie wracalem nigdy. Sa krotkie i zabraklo pomyslow. Zwlaszcza po drugim obiecałem sobie ze kolejnego nie kupie. Zamiast bawic sie w watpliwe rynkowo epizody Lombardii pownien skupic sie na HL3. Engine HL2 caly czas jest niezly ale nie wykorzystuje juz w pelni nowych kart a za dwa lata bedzie juz trącil starym chomikiem. Valve wlozylo sporo pracy w HL ale wtopilo np w Team fortress ktory początkowo mial byc zupelnie czym innym a wszyslo jakies bleee. Obecnie ciagnie profity glownie ze Steam, ktory nie wymaga duzego zaangazowania programistycznego. A ja z nudow przerzucam sie na World Of Wrcraft.... HardKill jakiego masz nicka na Steam moze jakis maly sparing kiedys? Life is complex: it has both real and imaginary components |
|
HardKill
Moderator Posty: 5314 Szczecin |
2010-07-12 21:11:52
Kuba czytałeś już nowe plotkarskie wiadomości na temat HL Epizode 3 & Half-Life 3.... jak nie to poczytaj sobie już się zjarałem samą tylko wiadomością o ewentualnej kontynuacji HL 3,póki co czekam ewentualnie na Episode 3,o HL 3 to już nawet nie marzę, ale zajebiście by było pograć sobie w 3 część HL ,no nie
No to poczytajcie sobie nowe plotki na temat HL,jak wiadomo w każdej plotce jest ziarnko prawdy
>>> http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=51917 "Black Mesa - Source" nonono zajefajny zwiastun też myślałem że to wyjdzie wcześniej.Wiadomo jednak w jakim tempie wychodzi wszystko co ma związek z HL,gdyby nawet coś miało by się z HL ukazać na gwiazdkę,to i tak była by to piękna sprawa to tylko kilka miesięcy,wolałbym to niż czekać jeszcze parę lat na cokolwiek z HL.
Jak kiedyś napisano,że po ukazaniu się Episode 3 zadecydują się losy o ewentualnej kontynuacji serii czyli HL 3,ale były też i wiadomości o tym że nie będzie kontynuacji serii HL,tak czy siak i tak nie pozostaje nam nic innego niż czekać,oby nie za długo
a pro po HL ostatnio w sieci pojawił się Trailer filmu > Beyond Black Mesa < zrobionego przez fanów Half - Life i nawet całkiem całkiem im to wyszło ciekawe jak wygląda całość.Produkcja filmu trwała dwa lata i pochłonęła 1200 dolarów.A efekt sami luknijcie
Youtube
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2010-07-12 21:22:24 |