Klan Half-Life - strona 15

Help
Forum : Gry
1 | 2 Następna
HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2011-08-25 21:15:03
W sieci pojawił się kolejny fanowski film krótkometrażowy inspirowany światem Half-Life Singularity Collapse film jest produkcją zaledwie kilku osób, którym nakręcenie tego krótkiego filmu zajęło około jednego roku. Za to efekt jest naprawdę świetny, trwa zaledwie niecałe 9 minut.

HALF-LIFE - Singularity Collapse

Youtube

Czekam z niecierpliwością na jakiekolwiek info z Valve, w sprawie Half-Life’a 3 lub też chociaż Half Life 2: Episode Three.

Escape From City 17...? w realiach gry Half-Life 2

> TU <

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Ostatnio zmieniany: 2012-04-23 21:36:11

Fejzi
Bicz
Fejzi
Poznań

2011-09-02 22:27:40
Tylko w wersji multi? Bez sensu. Nigdy nie ciągnęło mnie do grania po sieci. Jedyną grą, w którą gram w co-opie, jest klasyczny Doom. :P Nie lubię gier, które są robione pod multi, a pojedyncza kampania jest robiona na doczepkę i tak pusta, że szok. Też sobie często łoję w HL 2, gra wymiata. :)
Chrzanić multi

Radioactive_Vampire
Anciliae
Radioactive_Vampire
Nod

2011-09-03 09:26:44
O proszę. A właśnie ostatnio napierdzielam w HL 2 :D
Nie żyj chwilą, Żyj Wiecznością ! Chwila szybko przemija. Wieczność trwa wiecznie...

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2011-09-03 22:05:26
Chyba czas ponownie wgrać na kompa HL2 Orange Box'a :)

Kiedyś za pierwszym razem nie pograłem sobie w HL2 zbyt długo , w pewnym momencie wysiadła mi inteligencja przeciwników , wtedy nie wiedziałem dla czego , ale potem doszedłem do tego że spowodowane to było koniecznością łączenia się gry ze Steam'em , o czym wtedy nie miałem pojęcia , a było to w czasach kiedy jeszcze nie miałem neta. Cóż za radość była w momencie podłączenia się do sieci , pierwsze co zrobiłem , to oczywiście wgrałem HL2 :)

Ostatnio zmieniany: 2011-09-04 21:34:02

codename24
Bicz
codename24

2011-09-04 14:15:56
Valve robi gry naprawdę świetne. Każda ich produkcja trzyma w napięciu :) Głośno jest teraz o Episode Three :P

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2011-09-04 18:07:53
Z ciekawości zapytam codename24 gdzie tak głośno ostatnio, o Episode Three ...? , śledże temat od wydania Episode Two i póki co od tamtej pory poszczekano tylko o Episode Three, nic nie wiadomo konkretnie o Episode Three jaki i o HL3, a wszystko co krąży w necie, na ten temat to tylko ploty nic więcej. Póki co Valve na ten temat nic konkretnego jeszcze nie powiedziało , ale myślę że już nie długo będą mieli dla nas dobre wieści związane z HL :)

Ostatnio zmieniany: 2011-09-04 19:06:02

codename24
Bicz
codename24

2011-09-04 19:47:27
No fakt faktem - konkretów specjalnie nie ma, ale głośno jest. O choćby na gry-online czy na stronie cda. Na ich produkcje zawsze trzeba było długo czekać.

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2011-09-04 21:07:36
No tak, na gry-online zaglądam co dziennie od lat, i tam także nie wiele pisze się o HL, ot od czasu do czasu walną plote wziętą zresztą z neta, to samo tyczy się cda, ale miejmy nadzieję że długo jeszcze nie będą nam kazać czekać na cokolwiek związanego z HL :)

to co w Half-Life 2 Episode Two uwielbiam najbardziej, czyli Final Battle :)

Youtube

codename24
Bicz
codename24

2011-09-04 22:01:42
Na mnie największe wrażenie wywarł początek HL2 :) Pewnie pamiętasz ten moment kiedy spotkał Alyx Vance, a potem się teleportował ;P W sumie ciekawą fabułę ma również Portal:)

Radioactive_Vampire
Anciliae
Radioactive_Vampire
Nod

2011-09-05 15:25:44
Ja pamiętam, wogóle początek był taki post-apokaliptyczny ucieczka po budynkach mieszkalnych (oraz w nich), jak ganiali z tymi pastuchami, to było dobre. Potem właśnie kombinezonik i teleport :D Podoba mi się też akcja z antlionami kiedy są bardzo posłuszne :D przypominały mi kosmitów z Żołnierzy Kosmosu.
Nie żyj chwilą, Żyj Wiecznością ! Chwila szybko przemija. Wieczność trwa wiecznie...

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2011-09-21 18:52:44
Wyciek bety gry Dota 2 zawiera wzmianki o Half-Life 2: Episode 3? , czyżby w trawie coś piszczało...?

Więcej info > TU <

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2011-09-22 12:37:46
Pewnie kontrolowany bo włąśnie można ściagnąć bete Diablo III.
Life is complex: it has both real and imaginary components

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2012-02-01 21:40:42
Half-Life 3 – coraz więcej plotek

Więcej info > TU <

Youtube

Coś czuję przez skórę,że w przyszłym roku pogramy w długo oczekiwanego Half-Life 3,Gordon Freeman nadchodzi :)

Valve ponownie dementuje plotki na temat gry Half-Life 3, Chet Faliszek jeden z głównych scenarzystów poprzednich produkcji HL powiedział > nie było poleceń ze strony Gabe’a Newella dotyczących wypuszczenia przecieków.Ale...ale należy zwrócić uwagę na słowa Faliszka > Nikt nie otrzymał polecenia wypuszczenia przecieków. Co daje do myślenia,że Valve ma coś w rękawie jeśli chodzi oczywiście o HL3.

Masowe granie w Half-Life 2 ma pomóc w ujawnieniu informacji o Half-Life 3

Grupa A Call for Communication,składająca się z 33 tysiącęcy osób ,w oczekiwaniu na
HL3 lub Episode Three,ma zamiar już w najbliższą sobotę o godz.20:00 jednocześnie grać w Half-Life 2.Ma to spowodować że steamowe statystyki Half-Life 2 pójdą w górę, a deweloperzy zwrócą uwagę na tę nietypową akcję.Celem całej akcji jest skłonienie firmy Valve do ujawnienia nowych informacji o przyszłości serii Half-Life.A więc,w sobotę 4go lutego,wgrywamy na swoje komputerki Half-Life 2 i o godz.20:00 gramy

Ostatnio zmieniany: 2012-02-01 23:04:07

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2012-04-13 20:11:54
Halfa pewnie się nie doczekamy ale może ktoś nie grał jeszcze w portal. Gdy sie przykleiłem do jedynki to skończyłem ja w trzy godziny. A oto jaki ładny trailer valve zrobiło:

Youtube

Life is complex: it has both real and imaginary components

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2012-04-23 21:44:27

Valve wyjaśnia dlaczego nie puszcza pary z ust na temat Half-Life 3

Więcej info > TU <

1 | 2 Następna
Forum : Gry