|
Lynn
Bicz Posty: 293 |
2007-03-24 00:20:20 Konkurencja
Przyjemne masz pióro :) bardzo podobaja mi sie te tajemnicze wtracenia, pomiedzy dziejami glownego bohatera, subtelna nutka tajemniczosci...zakonczenie bomba:) wogole ladnie przemyslana kompozycja. |
|
Horsea
Primogen Posty: 486 Kościan/Poznań |
2007-03-26 15:49:11 Konkurencja
Dzięki, dzięki. Cieszę się, że się podoba. :D Miałam pewne opory przed zamieszczeniem tego opowiadanka, bo jest zdecydowanie mniej "dosłowne" od pozostałych.
Pozdrawiam, HorSea Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż! |
|
Lynn
Bicz Posty: 293 |
2007-03-26 16:44:20
no i to jest jeden z czynnikow ktory sprawia ze jest wyjatkowe....moim skromnym czytelnik powinien troche ruszyc glowencja:) |
|
cold_sea
Anciliae Posty: 507 bardzo daleko st... |
2008-02-01 01:57:35
milo sie czyta tylko nie do konca czaje kim byla mirage ? Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem |
|
Horsea
Primogen Posty: 486 Kościan/Poznań |
2008-02-01 11:59:05
Dzięki. :) Polecam "Szczenię". Powinno co nieco rozjaśnić Twoje wątpliwości (chociaż, poza konwencją i kilkoma detalami te opowiadania nie są powiązane). Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż! |
|
CrommCruaich
Matuzalem Posty: 1867 Wrocław |
2008-02-01 12:52:52
Fajne opowiadanie. Wciąga :) Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link |
|
cold_sea
Anciliae Posty: 507 bardzo daleko st... |
2008-02-01 12:57:55
przeczytalem "Szczenię" wszystko sie rozjasnilo :) fajne sa te wprowadzenia , takie cos ala strefa mroku :) Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem |