HUNTERFEST '07 (7-8 lipca - Szczytno - Plaża miejska) - strona 225

Help
Forum : Metal
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Następna
Majster
Primogen
Majster
Swarzędz/Pozn...

2007-07-10 20:16:01
HF roolez...
Podobnie jak w zeszlym roku bylo rewelacyjnie(degustacyjnie)...
Bardziej niz do zespolow mozna by sie doczepic do pana "akustyka"
ktory bardzo kiepsko naglasnial overhead'y(blaszki) za bardzo do przodu dawal stopke i za mocno wyciszal gitarki solowe(np Popcorna)

Jesli chodzi o muziorke... hm...
Ektomorf, Kat, Sepultura, Frontside bardzo przyjemnie... tak melodyjnie ;d
Kreator rewelacja... trzeba mnie bylo zbierac z trawnika... Bezwzglednie moj faworyt choc po blastach Inferno nie bede jeszcze kilka nocy spal spokojnie...

Gorąco pozdrawienia dla najwiekszego degustatora z gdańska i ... no i reszty fajnych ludzi z ktorymi sie swietnie bawilem...

Jesli chodzi zas o watek MASMIXU... chyba za kazdym razem jak zobacze na polce sklepowej to mi sie HF przypomni... taki maly Hunterowy fetysz <hahaha> obojetnie jak to brzmi...
So let me seduce you Give me permission to fuck and abuse you Got to pull on this dirty sheet So you can spank my monkey to this funky beat!

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-07-10 21:44:18
Majster Napisał:

Gorąco pozdrawienia dla najwiekszego degustatora z gdańska i ... no i reszty fajnych ludzi z ktorymi sie swietnie bawilem...

Jesli chodzi zas o watek MASMIXU... chyba za kazdym razem jak zobacze na polce sklepowej to mi sie HF przypomni... taki maly Hunterowy fetysz <hahaha> obojetnie jak to brzmi...

Czy ja dobrze mysle? Hasło rozpoznawcze: OJOJ, OJOJOJ?
Jesli tak to kłaniają sie w pas degustatorzy z Gdanska...i pozdrawiają...oraz witają "PANA NOWOZWERBOWANEGO"
HAIL M.!

Jesli chodzi o Masmix - to ja od czasu powrotu, dostalem pewnej awersji i skonczylem ze wszelkiego rodzaju smarowidlami chleba, bo jakos tak dziwnie mi sie kojarza
Sucha pajda rulezzz

SzmaragdowaNoc
Anciliae
SzmaragdowaNoc
Wielkopolska :)

2007-07-10 22:08:04

:twisted: :twisted: :twisted:
WIĘCEJ DIABŁAAAAAAA!!!
:twisted: :twisted: :twisted:

Skoro wszyscy się tak pozdrawiacie i ściskacie, dzięujecie i ogólnie smarujecie MASMIXEM to ja też będę :)

Buziaki dla Sąsiadów na polu namiotowym, oczywiście Dziwce vel Kaczorowi nie daję buziaków bo woli ode mnie wpierdol 8)
Buziaki dla najsłodzeszj Ev pod słońcem :) Ten niewinny niewiedzący uśmiech :D
Killera znaczy się "pana Czesia" też nie pozdrawiam bo "nie świecą mu sie stopy" :P
Wielkie buś dla Noonki, którą miałam okazję w końcu poznać oraz dla Doktorka, Zeta, Smith i ogólnie to wszystkich :D

Nie ma to jak wazelinka :D

Ps. WIĘCEJ DIABŁA!!!

Ostatnio zmieniany: 2007-07-11 08:16:53

noone81
Bicz
noone81

2007-07-10 22:12:51
dr_Faustus Napisał:
Jesli tak to kłaniają sie w pas degustatorzy z Gdanska...

Ty się może kłaniasz Doktorku, ja nie mam zamiaru :P A "w pas" to już na pewno nie :P

Pozdro 666 festiwalowicze :P

Majster
Primogen
Majster
Swarzędz/Pozn...

2007-07-10 22:24:49
Hm... Faustus raczej AJ AJJAJ JAJ AJJAJJAJ JAJ
http://www.youtube.com/watch?v=SdZ9pr_UDkc to wytlumaczy wszystko...

Wazelina... bo ja wiem... ;P

ZUUUOOOO For ALL...
So let me seduce you Give me permission to fuck and abuse you Got to pull on this dirty sheet So you can spank my monkey to this funky beat!

smith666
Bicz
smith666
ogród_śmierc...

2007-07-12 10:21:03
Ev Napisał:

EDIT:
Na stronie http://www.um.szczytno.pl/ po prawej stronie na dole, znajduje się malutka ankieta odnośnie HF (wszystko przez nagonki pana Nowaka :roll: ).
Głosować mi tu natychmiast na "tak"!!! :P
Dziękuję za uwagę 8)

Głos oddany siostro :wink:

Na chwilę obecną: 94% odpowiedziało TAK :!:

Hunter Fest to jeden z najlepszych festiwali odbywających się w Polsce. Organizowany od 2004 roku. Wszystko szło dobrze do kiedy pojawił się pan R.N. Nie dało mu spokoju, że w Szczytnie wśród artystów zagrały takie grupy jak: Behemoth oraz Kat & Roman Kostrzewski. Organizatorzy Hunter Fest już wcześniej zapowiedzieli, że pomimo działań pana Nowaka impreza odbędzie się bez przeszkód. I też tak było :twisted:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

noone81
Bicz
noone81

2007-07-12 12:42:09
Ja nie chcę nic mówić, ale jak pan N. nadal będzie taki dym robił, to nie Paskievicz, a on właśnie w bagażniku z Bułgarami pojedzie na wycieczkę :evil:

Mógł przywlec swoją nieszanowną dupę na HF w tym roku. Zobaczyć jak muzyka łączy ludzi. Tylko znając podejście tego pana, przyczepiłby się, że baner sponsora z czarnym tłem - to propagowanie satanizmu...

gothic_girl
Anciliae
gothic_girl
Skierniewice/War...

2007-07-12 15:24:34
Mój głos także oddany :)
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

SzmaragdowaNoc
Anciliae
SzmaragdowaNoc
Wielkopolska :)

2007-07-12 18:33:40
Oczywiście, rozesłałam linka tam gdzie się dało i głosujemy :twisted: niech sobie pany Nowaki nie myślą, o!

HANAHHH
Bicz
HANAHHH

2007-07-12 18:58:50
Słyszałam tu i ówdzie że było na HF świetnie wiec i ja oddałam głosik a nóż widelec za rok tam będę i ja.

Więc jak się integrować to jak się tylko da...
+++

2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Następna
Forum : Metal