wiosna.. wiosna.. ach to Ty:D - strona 180

Help
Forum : Fusy i njusy
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 Następna
Nightcreature
Anciliae
Nightcreature
Poznań

2008-05-19 10:04:22
A jeśli? :twisted:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2008-05-25 11:12:32
Wiosna - współczujemy alergikom ( nie wiem, na co jestem uczulona, ale mam b. łagodny przebieg reakcji alergicznych )
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Kirie
Anciliae
Kirie

2008-05-25 14:02:40
Wampgirl Napisał:
nie wiem, na co jestem uczulona

Może warto by się dowiedzieć żeby zapobiec ewentualnym powikłaniom/rozwojowi alergii?
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Narea
Primogen
Narea
Dobre Miasto/Pozn...

2008-05-25 14:54:26
Nightcreature Napisał:
A jeśli? :twisted:

zostawisz mnie na pastwę wielkiego miasta? samą? a jeśli się zgubię i nie będe mogła się odnaleźć...? no tak, w sumie będziesz zadowolony - cisza i spokój :wink:
Hyvin osasin kyllä alkaa kunpa osasin joskus lopettaa...

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2008-05-25 15:24:58
Kirie Napisał:
Wampgirl Napisał:
nie wiem, na co jestem uczulona

Może warto by się dowiedzieć żeby zapobiec ewentualnym powikłaniom/rozwojowi alergii?

Nie utrudnia mi to życia, a lekarzy mam powyżej uszu. Niestety skazana jestem na kontakt z nimi pewnie jeszcze przez długi czas. Jak człowiek raz pójdzie, to mu kilka nowych dolegliwości wyszukają
Co do wiosny - przy obecnej pogodzie nawet się jej nie czuje. Ciekawe, czy w górach jest śnieg? Jutro wyjeżdżam do Bukowiny tatrzańskiej i mam nadzieję, że nie zepsuję sobie gardełka do reszty.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Narea
Primogen
Narea
Dobre Miasto/Pozn...

2008-05-26 09:02:16
Ech, nie martw się jeśli chodzi o alergię... Narazie jest chłodno i deszczyk zmywa niedobre pylki :twisted: A w górach chyba powinien być śnieg... Jeśli nawet tylko na odpowiedniej wyskości to jednak... :wink:
Hyvin osasin kyllä alkaa kunpa osasin joskus lopettaa...

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2008-05-30 21:14:57
Narea Napisał:
Ech, nie martw się jeśli chodzi o alergię... Narazie jest chłodno i deszczyk zmywa niedobre pylki :twisted: A w górach chyba powinien być śnieg... Jeśli nawet tylko na odpowiedniej wyskości to jednak... :wink:

Powinien być śnieg - faktycznie w drodze nad morskie oko zdarzyło się w cieniu napotkać trochę śniegu. Mimo wszystko porządnie przypaliło mi ręce i ramiona. Szczypie. Magia gór - nigdy nie wiesz co cię spotka :lol:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 Następna
Forum : Fusy i njusy