Piękne erotyczne sceny w filmach - strona 30

Help
Forum : Sex
1 | 2 | 3 Następna
DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-09-14 15:27:01
TatumiMorgan Napisał:
Harlequin Napisał:
nom, mocne to :) gwałci ją jak psa :)

To rzeczywiście piękne i erotyczne... ;/

Tak w ogóle to cały film jest piękny i erotyczny :wink:
0((((

bruit_noir
Primogen
bruit_noir
Wrocław

2009-09-14 17:38:41
irreversible jest obrzydliwy. wart ludzi, ktorzy go wielbia! czyli mnie tez ho ho ho tak powaznie - paskudny, ale nie - odrzucajacy. tylko jakie przeslanie? :roll: ze wszystko mzoe ulec calkowitemu s*****oleniu? ze wszystko co jest FE! ma skutek A FEEE! ?
"Zwycięskie wojska radzieckie wracają spod Berlina na paradę zwycięstwa w Moskwie. Nagle po drodze słychać wybuchy i strzelaninę. - Czyżby to już strzelano na wiwat? - Nie, to 6 Armia w dalszym ciągu zdobywa Wrocław."

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-09-14 18:48:16
bruit_noir Napisał:
irreversible jest obrzydliwy. wart ludzi, ktorzy go wielbia! czyli mnie tez ho ho ho tak powaznie - paskudny, ale nie - odrzucajacy. tylko jakie przeslanie? :roll: ze wszystko mzoe ulec calkowitemu s*****oleniu? ze wszystko co jest FE! ma skutek A FEEE! ?

Film ostry w swojej wymowie,to i wnioski beda twarde, mocne i oczywiscie kazdy bedzie miał swoje.Ja bym nie brał tego tak na powaznie i spróbował potraktowac film jako swoisty przewodnik po ciekawych nocnych klubach w Paryzu hehehehehe,oczywiscie przestrzegajac wszystkich przed roznymi tunelami lub przejsciami w których wszystko sie moze zdarzyć :wink: :)
0((((

Dakota
Bicz
Dakota
Elbląg / Zabrze

2009-11-15 13:56:30
Ostatnio Moje Kochanie mnie uswiadomilo, ze ta scena z "The wall" zostala okrzyknieta najpiekniejsza scena erotyczna w historii kina. I osobiscie sie w pelni z tym zgadzam.
http://www.youtube.com/watch?v=RXr_pJXKQAY

sanctaputana
Bicz
sanctaputana
Jelenia Góra, W...

2009-11-15 23:48:58
Dla mnie sceny z "Adwokata diabła" i "300".
czyń swoją wolę a stanie się prawem

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2009-11-16 00:29:08
bruit_noir Napisał:

Jeżeli to ten film o którym myślę, to jesteście chorzy skoro was to podnieca...
Mnie osobiście scena tak brutalnego gwałtu włączyła agresor na wszystkie osobniki męskie przez następne kilka godzin po obejrzeniu :evil:

A teraz jakoś żadna "pozytywna" scena nie przychodzi mi na myśl... :evil:
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

SolitaryAngel
Bicz
SolitaryAngel
Zachodniopomprs...

2009-11-16 01:48:18
mrs & misys smith :D
Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-11-17 07:42:41
sphinxia Napisał:

Jeżeli to ten film o którym myślę, to jesteście chorzy skoro was to podnieca...

Hallo halllo hallllo haaaaaaallllllloooooooo,
chory moze to i jestem,ale nigdzie nie napisalem ze ta scena mnie podnieciła :evil: Troche inaczej ta scene odebrałem,droga SPHINXIO :P :P
0((((

Palmus
Anciliae
Palmus
Black Water

2009-12-13 19:32:14
co ostatnio oglądałem to może k...a hm..... Sliver i Crash-niebezpieczne pożądanie
This is the end..

Viljar
Anciliae
Viljar
Gdańsk Oliwa

2009-12-14 20:12:43
Jedna z najpiekniejszych scen erotycznych to spółkowanie ślimaków w "Mikrokosmosie". :D

thistle89
Primogen
thistle89
Kościerzyna/By...

2009-12-14 20:27:12
Viljar Napisał:
Jedna z najpiekniejszych scen erotycznych to spółkowanie ślimaków w "Mikrokosmosie". :D

W ogóle temat rozmnażania tam jest romantycznie pokazany :D

Do do scen erotycznych - w każdym odcinku Californication jest piękna :twisted:
Zresztą film edukacyjny - moja mamusia ostatnio zdziwiła się, gdy padło tam, iż "facet pachnie cipką" :lol:
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-12-16 22:38:21
Ostatnie Tango w Paryżu z Marlonem Brando,o tam to dopiero były sceny erotyczne :D

Last Tango in Paris

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

1 | 2 | 3 Następna
Forum : Sex