Castle Party 2006 - dokument

Help
Forum : Film
Poprzednia 1 | 2
Dyskusja na temat artykułu: Castle Party 2006 - dokument
Adnistral
Anciliae
Adnistral
Gniezno/Połzen

2007-02-14 19:18:39 Castle Party 2006 - dokument
Bardzo ale to bardzo klimatyczny w sumie jeżeli ktoś widział poprzednie dokumęty i tym nie będzie zdziwiony dużo gothów, cyber itp. klimaty
Muzyka jak zawsze świetna... Klimatyczna...
więc czegóż chcieć więcej ??....
Może żeby tym razem na dokumęcie z CP nas pokazali ??!!

Jak wg. mnie na CP to są najważniejsi ludzie i zabawa... i kropka

Bardzo ciekawe teksty poktoju:
"Chciałabyś mieć męża pedała ??"
"tu jakoś k.. farfocle"
Ehh... naprawde polecam

Post zedytowano...
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Ostatnio zmieniany: 2007-03-02 14:23:09

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-02-14 20:33:14
Czytając Twoją opinię na temat tegoż "dokumętu" śmiem twierdzić, że dla Ciebie opakowanie jest ważniejsze, od tego co w sobie kryje...Zanim napiszesz cokolwiek w "cudzymsłowiu" zastanów się, bo stwierdzeniem że ludzie są szarzy nudni i bez pomysłów tylko dlatego, że nie wyglądają jak Ty ubliżasz innym.
Może skoro nie załapałeś się do filmu, znaczy że było Ci bliżej swym wyglądem do tych "szarych". Choć wiem, że autor kręcąc film miał inny zamysł...

dr F. :twisted:

gothic_girl
Anciliae
gothic_girl
Skierniewice/War...

2007-02-14 21:25:18
Śmię twierdzić, że dokumeny interesujący Rozśmieszyła mnie wypowiedz jednego "gotha" że przyjechał sobie wyrwać panne i się polansować :lol:
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Adnistral
Anciliae
Adnistral
Gniezno/Połzen

2007-02-19 20:55:33
Hmm..
Ciekawa aluzja...
Mi się podoba i to moje zdanie...

Dr.F.
Źle mnie zrozumiałeś...
Wiesz jest kwestia że szary wyzbył się inteligęcji na rzecz komputerów...
Bo w sumie po cóż się męczyć jeżeli ktoś lub coś może za nas zrobić daną pracę...
RUTYNA ZABIJA...
Ja się muszę borykać z pieprzoną rzeczywistością...
I wiesz co ja jakoś się trzymam i wiesz wierze w umysł ale często strój określa charakter <ja akurat tak mam.. nie wiem czemu zawsze trafiam na najlepszych ludzi na Industrial Pary czy Koncertach...) ale chrzanić to. Ja mam takich znajomych Ty innych... I jest mi z Tym zajebiście...

Adnistral
----------------------------------------------------------------------------------------------
STAY TRUE!
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-03-01 19:04:37 Re: Castle Party 2006 - dokument
Adnistral Napisał:

Muzyka jak zawsze świetna... tym razem Deathcamp Project-Rule and Control... więc czegóż chcieć więcej ??

ty mówisz o "teledysku" z CP czy 40 minutowym dokumencie ?
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Adnistral
Anciliae
Adnistral
Gniezno/Połzen

2007-03-02 14:24:23
Tu sie lekko rypłem bo mi się pomyliła muzyka z teledyskiem...
Ale tak naprawdę chodzi o ten 40 min. dokument..

alphar
Bicz
alphar

2007-03-02 14:39:09
cóz facet, który pojechał się polansować - powiedział to dla jaj.
Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę.

bociek
Bicz
bociek

2007-03-02 16:29:54 calsberg
yhyhyhy najlepszy motyw ?
-calsberga w butelce poprosze
- jednego?
- albo...albo dwa

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-03-02 20:19:53
"a potem się dziwią że jakieś gwałty ..." :D

Nagrobek
Matuzalem
Nagrobek
Utopijna Wioska ko...

2007-03-23 19:32:25
Siedząc na cmentarzu przy pełni ksieżyca i wsłuchując się w podszepty zwodniczych cieni czarni aniołowie wyszeptali wprost do mojego ucha że... w 29 minecie i 44 sekundzie tegoż 40 mientowego dokumentu jest moja zakaana osoba:D .. osz fuck,, muszę przestać pić :twisted:
"I did not wanted to live my life nor did i even wanted to live for my death... strong it is indeed... life... strange to born for death..."

CyberLacha
Bicz
CyberLacha

2007-03-23 20:01:29
JAKI KURNA DOKUMENT??? :twisted:

Nagrobek
Matuzalem
Nagrobek
Utopijna Wioska ko...

2007-03-23 20:12:37
Jak to jaki? Bardzo mhhroczny i gothhhycki:D
Sam Luciferi macał palec w jego powstaniu:D
Na oficjalnej stronce CP go znajdziesz..
tylko pamiętaj! Jak go raz oblookasz to zadzwoni do Ciebie Heniek z Gazowni i złoży Ci niemoralną propozycję! :twisted:
"I did not wanted to live my life nor did i even wanted to live for my death... strong it is indeed... life... strange to born for death..."

Adnistral
Anciliae
Adnistral
Gniezno/Połzen

2007-03-23 22:54:23
Nagrobek Napisał:
Jak to jaki? Bardzo mhhroczny i gothhhycki:D
Sam Luciferi macał palec w jego powstaniu:D
Na oficjalnej stronce CP go znajdziesz..
tylko pamiętaj! Jak go raz oblookasz to zadzwoni do Ciebie Heniek z Gazowni i złoży Ci niemoralną propozycję! :twisted/quote:0bbffbb77e]

Mówi to koleś który sam Jest nagrany z true makijażem na paszczy...
Więc what the fuck ??!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAIL TO THE FRE@KS!

Nagrobek
Matuzalem
Nagrobek
Utopijna Wioska ko...

2007-03-24 09:32:45
No baaaaa.... widzę że pofatygował się Pan coby mnie looknąć:D
A mój post powyżej był dla mnie raczej z JAJEM więc... nothing the fuck
A dokument spoko wyszedł:D
Więc proszę mnie za zdanie nie ciagnąć
Jeszcze jakieś magiczne pytania?

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-03-24 10:00:04
Nagrobek Napisał:
muszę przestać pić :twisted/quote:e8b748d0c6]

ja też ...

Dyskusja na temat artykułu: Castle Party 2006 - dokument
Poprzednia 1 | 2