|
FAFAL
Primogen Posty: 1326 Piekary Śląski... |
2007-02-06 21:36:45 Metalmania 2007
no to doszedł nam jeszcze Destruction :DDDDD Chyba zwariuje coś niesamowitego takiej metalmani juz niebyło dawnoooooooooooooooooooooo WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL |
||
|
horseman
Bicz Posty: 357 Poznań |
2007-02-06 22:13:12
otóż to Fafał. Destruction!!! to dzisiaj zdecydowalem, ze jade thrash em all !!! :twisted: :twisted: :twisted: I'm rolling like a stone... never creep. |
||
|
FAFAL
2007-02-06 22:34:34
No to przed metalmanią sie może zgadamy i ugadamy w Katowicach.Skoczyny na jaką flaszeczke dla rozluźnienia kości Potem na jakie browar i możemy pendalowac potem do spodka ja w Katach znam fajną miejscówe to sie skoczy wypije i pójdzie potem na koncert :D WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL |
||
|
horseman
2007-02-07 00:01:04
no napewno fajnie by bylo napic sie przed takim wydarzeniem w twoim towarzystwie ale nie wiem czy bede mogl przed sama metalmania. nie bede tam sam jechal. w kazdym razie mam nadzieje, ze sie spotkamy jakos w trakcie samej metalmanii. dobrze by bylo poznac na zywo Fafała we wlasnej osobie;] I'm rolling like a stone... never creep. |
||
|
FAFAL
2007-02-13 00:24:26
SEPULTURA NA METALMANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic wiecej nienapisze bo poewnie i ten post zniknie;/ WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL |
||
|
alphar
Bicz Posty: 2108 |
2007-02-13 00:39:51
jezeli posty znikają bez wytłumaczenia jest to tylko wynik ostatnich problemów technicznych, za które bardzo przepraszamy. Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę. |
||
|
horseman
2007-02-13 00:42:04
no po prostu genialnie :D :D :D :D :D tez juz nic wiecej nie napisze bo i tak nie znajde odpowiednich slow :) Hell Yeah :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: I'm rolling like a stone... never creep. |
||
|
noone81
Bicz Posty: 1910 |
2007-02-13 15:58:34
Bracie Szwagrze!! Ja tez chce się z Toba napic piwka przed (albo po) spodkową Metalmanią :twisted: :!: :!: :!: |
||
|
margott
Anciliae Posty: 310 Piekary Śląski... |
2007-02-13 21:26:58
Fafałku nie wiedziałam że na metalmanię jedziesz :P "Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę" |
||
|
FAFAL
2007-02-13 23:16:10
No lekko jak mógłbym niejechać Moje ulubione kapele grają a ja bede na dupsku siedział Yeahhhhhhhhhh METAL UP YOUR ASS No wkońcu ktos z Piekar mam nadzieje że zagościsz tu na dłużej :D:D hehehehehe i niemów mi fafałku bo se pomyślą :lol: :lol: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL |
||
|
margott
Anciliae Posty: 310 Piekary Śląski... |
2007-02-13 23:33:49
powinieneś wiedzieć że mi zwisa co ludzie myślą :) będziesz w piątek w piekarniku? :P "Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę" |
||
|
FAFAL
2007-02-13 23:35:36
Jak wyzdrowieje do tego czasu to pewnie tak i zaś sie nadupcza hehehehe yeahhhhhhhhhhhh WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL |
||
|
FAFAL
2007-02-17 16:40:15
DO WIADOMOśCI WSZYSTKICH KTóRZY PRZYJADA NA METALMANIE !!!!!!! JEśLI KTOś ZDECYDUJE SIE PRZYJECHAC W NOCY LUB DZIEń WCZESNIEJ ZAłATWIłEM DO DYSPOZYCJI CAłY LOKAL DO PRZEKIMANIA I DO IMPREZOWANIA PIWSKO KOSZTUJE 3,20 WóDKA Pół LITRA 20 DYSZKI MUZYKA WIEKSZOśCI ROCK I METAL BARDZO MIłA ATMOSFERA hihiihihihih ja tam bede napewno do katowic jedzie się ok 20 min busem komunikacji miejskiej. Jak bedzie trzeba to wyjade do katowic po chetnych. No to chyba wszystko BEDZIE BIBA JAK CHOLERA !!!!!!!!!!!!!!!! WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL |
||
|
dr_Faustus
Bicz Posty: 1906 Danzig |
2007-02-20 23:04:11
Ave Fafal Tak wlasnie mi sie przypomnial Twoj post - wiec wale jak w dym do Ciebie Czy w razie czego przyjmiesz dwoch strudzonych wędrowców z Danziga? Jeszcze w sumie nic pewnego, bo to zalezy od kilku spraw, ale jak uslyszalem ze bedzie Vital Remains to... wiadomo :twisted: Poza tym z miłą chęcia odswieze sobie klimat metalmanii i dzieki temu bede mial okazje na zywo poznac "ciemnego planetarianina" Jak juz bede wiedzial wiecej w tej kwestii to sie zglosze do Ciebie.. i wtedy ewentualnie wymienimi sie nr gg albo kom i ustalimy szczegoly...
Pozdrawiam dr F. :twisted: |
||
|
FAFAL
2007-02-21 06:49:33
lekko!!!! Ja ze swojej strony już szczegóły podogrywałem i wszystko czeka na tych którzy chca przyjechac wczesniej a niebedą mieli sie gdzie podziac. To czekam na wiadomośc ;] WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL |
||