|
black_heart
Primogen Posty: 109 Gdańsk |
2009-02-07 22:58:40
Owszem tanie to one nie są, a te traktujące o metalu to w ogóle :roll: carpe diem |
||
|
ravenheart99
Anciliae Posty: 1370 Kotlina Kłodzka... |
2009-02-08 00:01:47
Jeszcze w liceum kupowałam Teraz Rock, Metal Hammer i Mystic Art co miesiąc, ale od prawie dwóch lat (czyli od czasu kiedy poszłam na studia ) nie kupuję żadnej z tych gazet. Niestety muszę się liczyć z kasą od kiedy nie jestem na garnuszku rodziców :D :P Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą |
||
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2009-02-08 21:23:23
Pare lat temu kupowałam gazety: "Metal Hammer", "Mystic Art", "Trash'em all" - kiedy były jakieś interesujące mnie artykuły albo dołączone płyty. Teraz jakoś straciłam zainteresowanie tego typu gazetami, korzystam raczej z internetu kiedy poczuje głód informacji. Jedyną gazetę jaką teraz kupuje to "Kot" Wiele ciekawych informacji i piękne zdjęcia - w jednym "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||
|
Demogorona
Anciliae Posty: 5 Otchłań Ciem... |
2009-02-08 21:31:48
Jeśli w moim portfelu jest wystarczająca ilość funduszy, która umożliwiłaby mi zakup Metal Hammera z ciekawym artykułem czy też plakatem, który z przyjemnościa zawiesiłabym na scianie w swoim pokoju, to kupuję;P Są dni gdy świeci słońce, są gdy nie widać nieba... |
||
|
Nosferatus999
Anciliae Posty: 72 okolice Poznania |
2009-02-09 18:40:57
Metal Hammer to syf nic ciekawego w nim nie ma, no może plakaty, ale nic poza tym. Mystic Art jeszcze daje rady ale też już na psy złazi 8) W laboratorium diabła krew spływa do wiadra, opętany kapłan chłosta się przy pomocy kabla układając na ziemi z bezgłowych ciał pentagram. |
||
|
Albertucci
Primogen Posty: 30 Stalowa Wola |
2009-02-10 10:31:55
Ogólnie w nasza piękna kraja szaleje tendencja spadkowa jeśli chodzi o jakość magazynów traktujących o muzyce. Ale tak to jest jak menago znanego zespołu albo jakaś znana marka da dziennikarzowi zarobić na lewo. W taki właśnie sposób zginęła w mrokach wiecznej otchłani "Gitara i Bas". Oczywiście to było pismo nie traktujące bezpośrednio o muzyce ale idea jest ta sama .
Jeśli zaś o moje czytanie chodzi, to od czasu do czasu zakupię sobie "Teraz Rocka" albo "Metal Hammer" ale tylko wtedy kiedy znajdę tam jakiś wart przeczytania artykuł. |
||
|
Elvis
Anciliae Posty: 393 Poznań |
2009-02-10 14:12:36
Ja tam kupuje CD-Action i C.K.M ;> Nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba. "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." |
||
|
SAMAEL66
Anciliae Posty: 76 Bielsko-Biała In... |
2009-02-10 16:46:09
ja bardzo lubię poczytać Focusa takie tam ciekawe ciekawostki hehe życie nie składa się z wdechów i wydechów życie to chwile które zapieraja dech w piersi |
||
|
dzizusu
Bicz Posty: 1324 |
2009-02-11 23:45:07
kiedy nie mialo sie jeszcze internetu to kupowalem metal hammera mystica czy tez thrah'em all morbid noiz zeby cokolwiek wiedziec co sie w swiatku muzycznym dzieje a teraz? po co? np taki mystic to nawet nie jest miesiecznik wszystko co w nim jest juz dawno wiem z netu teraz zdecydowanie wolę CD Action :lol: |
||
|
SolitaryAngel
Bicz Posty: 551 Zachodniopomprs... |
2009-02-12 01:29:33
Dawniej "Tylko Rock" to była gazetka :) Jeszcze przed dobą internetu kupowałem "teraz Rock”, ale to już nie to samo :roll: okroili ją i zrobili wielkie komercyjne g :evil: Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat |
||
|
Brandon
Bicz Posty: 2 |
2009-02-14 15:59:18
Ostatnio zauważyłem na okładce tego słabego pisma - Fall Out Boy, czy coś w tym stylu. Masakra.. |
||
|
leprosy
Bicz Posty: 381 Kraków |
2009-02-14 20:27:40
nałogowo tylko rock,metal side,thrash'em all,morbid noizz,czasem mh zwłaszcza te w latach 90tych(najstarszy numer mam chyba z 91 z acidami na pierwszej stronie) kilka pojedynczych pozycji tytułów które pojawiały sie na 3-4 miechy po czym znikały z rynku no i ziny ale te od razu lądowały w koszu lub u znajomych ,kiedys mialem wywalic ten cały syf ale sentyment okazał się silniejszy więc trzymam w piwnicy zamknięte w zaczarowanej szafie do ktorej klucze mam tylko ja :lol: obecnie raczej internet choc jakiś czas temu kupilem teraz rock no i okazjonalnie mh ofkors |
||
|
Drzewo754
Bicz Posty: 32 Łódź |
2009-02-27 08:12:43
ja od czasu do czasu kupuje Super express i fakt. Uwielbiam ten dreszczyk emocji przed porannym atakiem absurdu i groteski :lol: :lol: :lol: pierdol studia, zostań ninja |
||