Morze, moje morze.. - strona 45

Help
Forum : Klimaty
1 | 2 | 3 | 4 Następna
Viljar
Anciliae
Viljar
Gdańsk Oliwa

2009-02-25 19:58:56
Od czterech lat mieszkam nad morzem i uważam, że lepiej trafić nie mogłem. Szczególnie, że ja uwielbiam wszystko, co pływa po wodzie, więc przynajmniej raz w tygodniu biegam nad morze i fotografuję wszystko, co aktualnie cumuje :D

Litohoro
Primogen
Litohoro
Warszawa

2009-02-25 20:08:44
Viljar Napisał:
Od czterech lat mieszkam nad morzem i uważam, że lepiej trafić nie mogłem. Szczególnie, że ja uwielbiam wszystko, co pływa po wodzie, więc przynajmniej raz w tygodniu biegam nad morze i fotografuję wszystko, co aktualnie cumuje :D

Konam z zazdrości :cry:

Eh, ale Wam dobrze Nadmorscy! Ja mogę najwyżej się w wakacje wybrać na dwa tygodnie i koniec... eh ;\
Ok, dość gocenia :)
"Kasiu, przymknij się do mnie, poszepnęć coś w uszko: Czuję, że się pod nami złamało to łóżko." - Hieronim Morsztyn "Do niejże"

Ariien
Primogen
Ariien
Toruń / Gdańs...

2009-02-25 20:29:27
Ja całe życie mieszkałam niedaleko morza, ale moje wycieczki tam były bardzo rzadkie. Uważam, że nad morzem nie ma nic ciekawego, jest za to zimno, cały czas wieje i jest nieprzyjemnie. Opalać się nie lubię, pływać też nie, co najwyżej chodziło się na plaże czasem na "ogniska", jednak zawsze wolałam, kiedy ktoś postanowił zorganizować je w innym miejscu. Od pól roku mieszkam w Poznaniu i na brak morza zdecydowanie nie narzekam.
"Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie można go pokonać."

Viljar
Anciliae
Viljar
Gdańsk Oliwa

2009-02-25 21:23:25
Ja też nie lubię się opalać, ale łazić po plaży lubię, zwłaszcza na północnej stronie Mierzei Helskiej, gdzie nie ma kompletnie nikogo na przestrzeni kilku kilometrów. Ale z braku tego cieszy mnie nawet spacer po wybrzeżu Trójmiasta. Dość powiedzieć, że jak nie jestem nad morzem dłużej niż tydzień, to dostaje kurwizny. A port znam lepiej niż niektórzy ludzie mieszkający tu od zawsze :D

Litohoro
Primogen
Litohoro
Warszawa

2009-02-25 22:18:19
Viljar Napisał:
zwłaszcza na północnej stronie Mierzei Helskiej, gdzie nie ma kompletnie nikogo na przestrzeni kilku kilometrów.

Ooo... a jakieś plaże naturystów są tam? :D
"Kasiu, przymknij się do mnie, poszepnęć coś w uszko: Czuję, że się pod nami złamało to łóżko." - Hieronim Morsztyn "Do niejże"

thistle89
Primogen
thistle89
Kościerzyna/By...

2009-02-25 22:26:04
A ja, żeby dojechać do morza samochodem to potrzebowałabym góra 1,5 godziny.
A paradoks jest taki, że nigdy nad morzem nie byłam 8O
I co tera? Ch*jnia z grzybnią.
Górale nad morze jeżdżą częściejj niż ja.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/

Viljar
Anciliae
Viljar
Gdańsk Oliwa

2009-04-28 17:13:18
To jedź, skoro ja jeżdżę do Was, to w drugą stronę chyba nie jest trudniej
Teraz, jak wyszło słoneczkom to biegam nad morze codziennie po pracy z aparatem i robię zdjęcia falom, statkom na redzie, ptakom w powietrzu i dziewczynom na plaży :D
Litohoro: nie ma plaż naturystów, bo jak mówię, że tam nie ma NIKOGO, to dokładnie to mam na myśli

1 | 2 | 3 | 4 Następna
Forum : Klimaty