|
uzekamanzi
Primogen Posty: 501 Poznań |
2007-01-11 08:11:37
Czat - popieram, dobry pomysł, z mojej strony jeśli mogę dorzucić swoje 3 grosze to chciałbym czat bramkujący na irc... Bo szczerze mówiąc nie jestem fanem czatowania z przeglądarki, a irca lubię :) Fuck you dude! |
||
|
Cynthia
Primogen Posty: 348 Poznań |
2007-01-11 09:05:54
ponad 100 lat zeby nasze dzieci nie zeszly na psy i zeby mialy fajny portal
dziekuje przede wszystkim Madzi za to ze mnie wciagnela... mimo ze jestem tu od niedawna baaardzo polubilam ten portalik... wkoncu nie musze szukac dobrych imprez, tu sa podane jak na tacy :> i fajnie sie z wami bawi, mimo ze jedynie pare osob znam, i paru dokleilam login do twarzy :D oby w tym kolejnym roku przybylo imprez i bylo coraz lepiej... si vis amari, ama |
||
|
Phantom
Anciliae Posty: 1047 Poznań |
2007-01-11 09:39:32
Mi DP zostalo pokazane przez Frije jakos w kwietniu :) poobserwowalem portal do czerwca i postanowilem sie zarejestrowac :) Poznalem Alphar a pozniej to juz byla lawina nowych znajomosci :) DP zastapi ci wiele roznych rzeczy: fotka.pl, randki.pl a czesme tez plotka.pl :twisted: Ja sie niezmiernie ciesze z tych urodzin i czekam na kolejne :) Zalodze i userom zycze 100 lat ! Happy Fucking Birthday :!: :!: :!: :twisted: "Tonight's the night..." |
||
|
Diabolek
Anciliae Posty: 298 Rzeszów |
2007-01-11 09:59:22
Cóż i mi wypada dolaczyc sie do zyczen. Skladam je w imieniu, prawie konkurencyjnego portalu;] [chociaz teraz to juz wspolpracujacego;] ]. W sumie znalazlem ta strone calkiem przypadkiem, a ze akurat mialem glod forum, to zaczalem sie jakos tak wypowiadac i idzie. Nie znam tu nikogo i pewnie nie poznam, zwazywszy ze wiekszosc ludzi to rejon Poznania, a tam mam kawalek;]. Zlego slowa nie powiem, bo przy urodzinach zlych slow sie nie mowi To nie moje są słowa, to legenda ludowa. |
||
|
Horsea
Primogen Posty: 486 Kościan/Poznań |
2007-01-11 10:22:38
Trafiłam tu "z zaproszenia" :) chociaż wcześniej przesiadywałam w opowiadaniach. No i jakoś tak już zostało. :D Cieszy mnie przede wszystkim to, że jest to portal bardzo wszechstronny no i klimatyczny :twisted: Funkcjonuje coraz lepiej, ale jego siłą są przede wszystkim ludzie, których można tu poznać i oby to nigdy się nie zmieniło! :D Serdeczne życzenia i gratulacje dla Załogi i Użytkowników! :lol: Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż! |
||
|
kontragekon
Bicz Posty: 1568 |
2007-01-11 11:16:27
Ev ma rację - fochy w kąt i jednoczmy się :twisted: Bo nawet, jeśli kilkoro ludzi będzie miało dość dziwne pomysły, to DP jest całością :D Oczywiście obficie leje się soczek z ogórków, jabłek, marchwi i buraków z Rodzinnego ogródka - ten wydestylowany przez Ravena :wink: |
||
|
Angelwing
Anciliae Posty: 993 Poznań |
2007-01-11 12:45:33
Z pewnego zródła wiedziałam iż Nasz Łociec Dyrektor pomysł na podobny portal miał w głowce już od dłuższego czasu, kiedy DP narodziło sie rok temu miałam ten zaszczyt być jednym z pierwszych który widział to dzieciątko :) Najpierw z Holandii a pozniej z Finlandii sledziłam losy portalu, uczestnicząc w nim bardziej biernie niż czynnie, czasem jakiś pomysł podrzucąc, cos zasugerując... Niewyobrażalnie miło było widzieć jak DP sie rozwija i rośnie w siłę, więc przedewszytkim życzę DarkPlanet aby aby rosła w tą siłę z każdym dniem :) Chciałabym podziękowac wszystkim użytkownikom za współpracę - za wasza prace, za artykuły które nadsyłacie, wiersze, opowiadania, wydarzenia (za to dziekuje osobiście:)), za wszelki wkład w rozwój portalu a przede wszystkim za to, ze jesteście z nami:) - Zyczę nam owocnej współpracy w nowym roku :) Dziękuję Gronu redakcyjnemu za wspaniale wykonaną pracę, trud i poświęcenie (a czasem trzeba było) - obyśmy nie stracili entuzjazmu i nadal z taką samą werwą tworzyli nasz portal. Dziękuję wszystkim ludzikom których poznałam dzieki Dark Planet, dla wszystkich wielki BUUUUUZIAK... Mam nadzieję na nowe znajomości i, że lista mojch znajomych bedze sie z każdym dniem wydłużać:) Na koniec... STO LAT STO LAT NIECH JEJ GWIAZDKA POMYśLNOśCI:) Bad Girls Have More Fun ]:-> |
||
|
noone81
Bicz Posty: 1910 |
2007-01-11 12:45:35
I właśnie w tym miejscu chciałabym PODZIĘKOWAĆ DP :!: bo gdyby nie Wy...
Trzymajcie sie w mroku kochani! Moim największym życzeniem jest, żeby kidyś moja córka/syn też mieli tu swój profil :twisted: |
||
|
zet
Primogen Posty: 1247 Poznań |
2007-01-11 17:19:35
...najlepszego... Not everyone likes metal... FUCK THEM!!! |
||
|
lili
Bicz Posty: 471 kristiansand |
2007-01-11 22:06:33
gratulacje :D między fiordami a fieldami |
||
|
Lathea
Anciliae Posty: 421 Poznań |
2007-01-11 23:48:23
Sto lat, w tych ostatnich minutach... Ojej , zabrzmialo pogrzebowo:).. milego wszystkim, uciekam kimac.. |
||
|
eIcILipse
Bicz Posty: 346 miasto magiczne |
2007-01-12 04:36:10
No, no, no ..to już Wasz roczek… 8) Serdeczne gratulacje za: -zawartość forum - przejrzystość (naprawdę dobór wszelkich elementów graficznych itd. nie razi a oczęta nie bolą od zbyt małej czcionki, czy zbyt dużych avatarów- jest ślicznie :) ) -ogromne pokłady energii i pomysłów twórców DP - za cierpliwość
Koncept portalu w 100% zakończony wielkim sukcesem. Tak trzymać !!! Życzę samych sukcesów za cokolwiek byście się nie zabrali i czegokolwiek nie wymarzyli!!! Dzięki :) :!: Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D |
||
|
Cowboy-78
Bicz Posty: 151 3city/Irlandia |
2007-01-12 22:44:34 Roczek
Wraz z SEPULTURKĄ chcemy przede wszystkim podziękować za to że DP istnieje - bo gdyby nie istniało - MY też byśmy nie istnieli jako całość. Dzięki Wam się poznaliśmy - dzięki wam możliwe było zbudowanie naszego związku. Dzięki! I wszystkiego najlepszego w kolejnym roczku !!! Taki cowboy.....SEPULTURKA wie o co chodzi..... |
||
|
Czarna13
Primogen Posty: 102 Lipno |
2007-01-27 15:42:38
Wsssssyyystkiego najmroczniejszego, najciemniejszego......... :D :D z okazji pierwszych urodzinek :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: ehhhhhh jeszcze wiecej demonow zagladajacych na DP :D :D weselszych dyskusji :P :P wiecej tajemniczosci :D :D :D :D przeogromnej ilosci koncercikow............ ....przede wszystkim zeby portal istnial jak najdluzej :D :D ...(bo inaczej nie bede miala gdzie wpadac :P :P ) Wypije dzis moja kochana wisnioweczke za pierwsze urodzinki :D :D :wink: :wink: :wink: :roll: :D memento mori |
||