|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2010-04-04 23:04:21
No to faktycznie masz dobrze, pozazdrościć "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||||
|
minnaloushe
Anciliae Posty: 23 Kraków |
2010-04-05 11:08:24
mnie się śni (praktycznie zaraz po zamknięciu oczu), że trzymam w dłoniach dwie jaszczurki - jedna ma zaszyty czarną nicią pyszczek, druga powieki. wbijają mi pazurki do ręki, a mi się to całkiem podoba. wiem dlaczego mi się to śni. czytałam ostatnio Castaneda i tam taka wróżba czy coś była xd ale dziwne, że akurat to zapamiętałam... Jesteśmy ogrodnikami otchłani, pielęgnującymi rajskie terytoria, zachwaszczone przez nie uświadamiane automatyzmy. |
||||
|
Benjamin_Breeg
Matuzalem Posty: 1047 Poznań |
2010-04-06 20:22:43
Sny, jedyne miejsce, gdzie zdradzamy nasze partnerki/partnerów nie czyniąc im krzywdy... |
||||
|
Dragoria
Bicz Posty: 71 LKJ |
2010-04-07 10:57:48
Ja nie snie, od wielu lat juz. Czasem szkoda. "Staniesz sie skladem starych smierdzacych mysli, jesli ich nie wypowiesz..." |
||||
|
bastet666
Primogen Posty: 1057 Czestochowa/Wr... |
2010-04-07 10:58:29
A mi sie dzisiaj snil Slash z Guns'ow-cholera wie dlaczegho "..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję " |
||||
|
Benjamin_Breeg
Matuzalem Posty: 1047 Poznań |
2010-04-07 10:59:22
...bo wczoraj była premiera jego solowej płyty :P |
||||
|
bastet666
2010-04-07 11:04:49
EEEE?to ja nic na ten temat nie wiedzialam CZasmi te mojhe sny sa poryte biorace sie nie wiadomo skad "..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję " |
||||
|
Dragoria
Bicz Posty: 71 LKJ |
2010-04-07 11:47:33
To byla wielka milosc mojej mlodosci. Kochalam goscia za wlosy i za granie. Niesamowity mi sie wydawal "Staniesz sie skladem starych smierdzacych mysli, jesli ich nie wypowiesz..." |
||||
|
soundasleep
Primogen Posty: 457 Sulęcin |
2010-04-08 08:39:58
Wielllllgachny kot, który lezał na moim łóżku i kazał mi dolewać wina do szklanki, którą trzymał w łapce :/ Szatan, Blasty i Benedykt XVI ! |
||||
|
Violator
Primogen Posty: 294 Poznań |
2010-04-08 14:38:00
a mnie się do tej pory śni noj belfer od enzymologii ze studiow... zawsze jest ubrany w czarny fartuch i gumowe rękawice... Skurwysyn dał mi popalić na studiach ale nie wiedzialem że mi aż tak sie na banię rzuci :/ Man created beer God created woman Who do You trust? enjoy the violence |
||||
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2010-04-08 16:47:33
Ha, no widzisz! Belfry jednak mają na nas wpływ. Ja do dzisiaj pamiętam tych którzy najbardziej byli wredni - od matmy i biologii. Na zajęciach zawsze taka cisza na sali była, że słychać było lecącą muchę - wszyscy w strachu
He, he, ale najczęściej śni mi się młody profesorek od filozofii. Zawsze ubrany na czarno, o przenikliwym spojrzeniu ciemnych oczu, potrafił opowiadać z taką pasją i zaangażowaniem, zwłaszcza o Arystotelesie, że mogłabym od rana do nocy siedzieć na jego zajęciach i słuchać
Ale znając życie, pewnie biedak się już wypalił, tym bardziej że żonaty :D Chociaż jednak pozostanie w mojej pamięci, przynajmniej jakiś czas, skoro czasem mi się śni
A wczoraj miałam dopiero absurdalny sen - śniło mi się, że byłam księdzem!!! :D Przyjechałam na jakąś wioskę z dwoma innymi księżmi, ale oni mieli przejść do innej parafii, a ja zostać na tej wiosce w małym, stęchniałym kościółku i zostać proboszczem. I jeszcze miałam radość z tego. No, całkiem chore... Źle ze mną "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||||
|
bastet666
2010-04-09 13:50:32
A mi sie snila kontrol kanorow a takowej nie mialam naszczescie "..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję " |
||||
|
black_gothic
Anciliae Posty: 661 Lublin w pobliżu... |
2010-04-15 21:07:31
Ja miałam koszmar - siedziałam przed komputerem i pozapominałam wszystkie hasła. Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy |
||||
|
thistle89
Primogen Posty: 1591 Kościerzyna/By... |
2010-04-15 21:15:18
lol Mi się śniło, że umarłam i byłam wściekła, że nikt nie znalazł moich haseł do wszystkich kont i nie zdeaktywował ich - sezon na sny informatyczne? :D Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/ |
||||
|
HardKill
Moderator Posty: 7816 Szczecin |
2010-04-16 00:14:00
to co wy robicie że śnią się wam takie koszmary ja choćbym chciał to ni kuda :P
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||