Sny

Help
Forum : Klimaty
50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64
sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2010-04-04 23:04:21
HardKill Napisał:
dobrze że ja nie miewam takich nocnych horrorów coś mi się tam i pewnie śni,ale nigdy tego po przebudzeniu nie pamiętam ^_^ i dobrze bo i po kiego :P

No to faktycznie masz dobrze, pozazdrościć
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

minnaloushe
Anciliae
minnaloushe
Kraków

2010-04-05 11:08:24
mnie się śni (praktycznie zaraz po zamknięciu oczu), że trzymam w dłoniach dwie jaszczurki - jedna ma zaszyty czarną nicią pyszczek, druga powieki. wbijają mi pazurki do ręki, a mi się to całkiem podoba.
wiem dlaczego mi się to śni. czytałam ostatnio Castaneda i tam taka wróżba czy coś była xd ale dziwne, że akurat to zapamiętałam...
Jesteśmy ogrodnikami otchłani, pielęgnującymi rajskie terytoria, zachwaszczone przez nie uświadamiane automatyzmy.

Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznań

2010-04-06 20:22:43
Sny, jedyne miejsce, gdzie zdradzamy nasze partnerki/partnerów nie czyniąc im krzywdy...

Dragoria
Bicz
Dragoria
LKJ

2010-04-07 10:57:48
Ja nie snie, od wielu lat juz. Czasem szkoda.
"Staniesz sie skladem starych smierdzacych mysli, jesli ich nie wypowiesz..."

bastet666
Primogen
bastet666
Czestochowa/Wr...

2010-04-07 10:58:29
A mi sie dzisiaj snil Slash z Guns'ow-cholera wie dlaczegho
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznań

2010-04-07 10:59:22
bastet666 Napisał:

...bo wczoraj była premiera jego solowej płyty :P

bastet666
Primogen
bastet666
Czestochowa/Wr...

2010-04-07 11:04:49
Benjamin_Breeg Napisał:
bastet666 Napisał:

...bo wczoraj była premiera jego solowej płyty :P

EEEE?to ja nic na ten temat nie wiedzialam CZasmi te mojhe sny sa poryte biorace sie nie wiadomo skad
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dragoria
Bicz
Dragoria
LKJ

2010-04-07 11:47:33
bastet666 Napisał:

To byla wielka milosc mojej mlodosci. Kochalam goscia za wlosy i za granie. Niesamowity mi sie wydawal
"Staniesz sie skladem starych smierdzacych mysli, jesli ich nie wypowiesz..."

soundasleep
Primogen
soundasleep
Sulęcin

2010-04-08 08:39:58
Wielllllgachny kot, który lezał na moim łóżku i kazał mi dolewać wina do szklanki, którą trzymał w łapce :/
Szatan, Blasty i Benedykt XVI !

Violator
Primogen
Violator
Poznań

2010-04-08 14:38:00
a mnie się do tej pory śni noj belfer od enzymologii ze studiow... zawsze jest ubrany w czarny fartuch i gumowe rękawice... Skurwysyn dał mi popalić na studiach ale nie wiedzialem że mi aż tak sie na banię rzuci :/
Man created beer God created woman Who do You trust? enjoy the violence

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2010-04-08 16:47:33
Violator Napisał:
a mnie się do tej pory śni noj belfer od enzymologii ze studiow... zawsze jest ubrany w czarny fartuch i gumowe rękawice... Skurwysyn dał mi popalić na studiach ale nie wiedzialem że mi aż tak sie na banię rzuci :/

Ha, no widzisz! Belfry jednak mają na nas wpływ. Ja do dzisiaj pamiętam tych którzy najbardziej byli wredni - od matmy i biologii. Na zajęciach zawsze taka cisza na sali była, że słychać było lecącą muchę - wszyscy w strachu

He, he, ale najczęściej śni mi się młody profesorek od filozofii. Zawsze ubrany na czarno, o przenikliwym spojrzeniu ciemnych oczu, potrafił opowiadać z taką pasją i zaangażowaniem, zwłaszcza o Arystotelesie, że mogłabym od rana do nocy siedzieć na jego zajęciach i słuchać
Ale znając życie, pewnie biedak się już wypalił, tym bardziej że żonaty :D
Chociaż jednak pozostanie w mojej pamięci, przynajmniej jakiś czas, skoro czasem mi się śni

A wczoraj miałam dopiero absurdalny sen - śniło mi się, że byłam księdzem!!! :D
Przyjechałam na jakąś wioskę z dwoma innymi księżmi, ale oni mieli przejść do innej parafii, a ja zostać na tej wiosce w małym, stęchniałym kościółku i zostać proboszczem. I jeszcze miałam radość z tego. No, całkiem chore...

Źle ze mną
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

bastet666
Primogen
bastet666
Czestochowa/Wr...

2010-04-09 13:50:32
A mi sie snila kontrol kanorow a takowej nie mialam naszczescie

black_gothic
Anciliae
black_gothic
Lublin w pobliżu...

2010-04-15 21:07:31
Ja miałam koszmar - siedziałam przed komputerem i pozapominałam wszystkie hasła.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

thistle89
Primogen
thistle89
Kościerzyna/By...

2010-04-15 21:15:18
black_gothic Napisał:
Ja miałam koszmar - siedziałam przed komputerem i pozapominałam wszystkie hasła.

lol
Mi się śniło, że umarłam i byłam wściekła, że nikt nie znalazł moich haseł do wszystkich kont i nie zdeaktywował ich - sezon na sny informatyczne? :D
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-04-16 00:14:00
to co wy robicie że śnią się wam takie koszmary ja choćbym chciał to ni kuda :P

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64
Forum : Klimaty