czym jest zdrada?

Help
Forum : Sex
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Następna
CatGirl
Matuzalem
CatGirl
Toruń

2011-03-06 22:13:13
Dziecinne i niedojrzałe zachowanie, normalni ludzie o tym porozmawiają, i ustalą co dalej, nie będą się bawić w jakieś głupie zemsty, czy próby zniszczenia drugiego człowieka np w internecie. A kwestia moich osobistych doświadczeń na ten temat jest raczej zbyt intymna żeby pisać o tym na forum, tudzież z człowiekiem którego pierwszy raz na oczy widzę
mru mru:)

Aligator
Anciliae
Aligator
Warszawa

2011-03-07 11:02:50
Tak w sumie to trochę mnie śmieszą te wasze ciężkie rozkminy.

Jeżeli ktoś już zdradza to najwidoczniej z tego powodu że ktoś inny jest dla tej osoby bardziej atrakcyjny od partnera - nie wnikam z jakiego powodu.
Więc pojawia się pytanie, jaki jest sens bawić się w skok w bok - no poza usprawiedliwianiem własnego tchórzostwa przed otwartą rozmową z partnerem/ką?

Mi się nigdy nie zdarzył zdradzić partnerki - kwestia zasad któe stawiam ponad popędami - i jedno wiem, nie zdradzę (prędzej po prostu skończę związek jeśli uznamy - obydwoje - że to dalej nie ma sensu.
Bądźmy poważni, albo z kimś się łączysz i ponosisz konsekwencje albo nie.

Co do osoby zdradzonej, ciężko mi się wypowiadać bo w tej sytuacji nie byłem. Jedno powiem napewno, życie nigdy nie będzie takie samo...
Dios, Patria, Fueros, Rey

Vix86
Bicz
Vix86
Poznań

2011-03-07 16:12:21
no to Ci Bozia wielu rzeczy oszczędziła i może przez to pewne rzeczy są dla Ciebie takie proste. dla innych mogą nie być.

Aligator
Anciliae
Aligator
Warszawa

2011-03-07 22:54:12
Vix86 Napisał:
no to Ci Bozia wielu rzeczy oszczędziła i może przez to pewne rzeczy są dla Ciebie takie proste. dla innych mogą nie być.

Myślę ze po prostu każdy ma swoje doświadczenia, jednych być może Bóg oszczędził... innych dał w nadmiarze

Ale to raczej nie kwestia doświadczeń tylko układów w jakie wchodzisz z innymi ludźmi
Jeżeli widzę dziewczynę której oczy świecą na widok każdego faceta "w stylu" to po prostu wiem że nie ma sensu się z nią wiązać

Na kobietę szukam takiej do której mogę się odwrócić plecami - stąd brak niemiłych doświadczeń

Raz tylko zdarzyło mi się przegrać rywalizację o względy pewnej dziewczyny... ale w sumie obecnie nie żałuję tego specjalnie...
Dios, Patria, Fueros, Rey

Vix86
Bicz
Vix86
Poznań

2011-03-07 22:59:59
Aligator Napisał:
Vix86 Napisał:

Myślę ze po prostu każdy ma swoje doświadczenia, jednych być może Bóg oszczędził... innych dał w nadmiarze

Ale to raczej nie kwestia doświadczeń tylko układów w jakie wchodzisz z innymi ludźmi
Jeżeli widzę dziewczynę której oczy świecą na widok każdego faceta "w stylu" to po prostu wiem że nie ma sensu się z nią wiązać

Na kobietę szukam takiej do której mogę się odwrócić plecami - stąd brak niemiłych doświadczeń

Raz tylko zdarzyło mi się przegrać rywalizację o względy pewnej dziewczyny... ale w sumie obecnie nie żałuję tego specjalnie...

Na wszelką rywalizację mam w tej chwili wyjebane. Bo na ogół obiekty nie są godne tej rywalizacji. Wiesz, ja bym nie była zazdrosna o spojrzenia na atrakcyjne osoby, bo to dla mnie naturalne (z wiekiem staję się coraz mniej zazdrosna, może to kwestia wzrostu poczucia własnej wartości), tylko o czyny, konkretne zachowania.

CatGirl
Matuzalem
CatGirl
Toruń

2011-03-08 10:31:31
hmm, wszyscy krążą wokół seksu, a nikt nie pisze o braku szeroko pojętej lojalności, dla mnie każde oszustwo w związku jest zdradą, nie ważne czego dotyczy szczerość wobec drugiej osoby jest wyrazem szacunku dla niej

a popatrzeć sobie każdy może, to że patrze i się kimś zachwycam nie znaczym, że chciałabym mieć z nim cokolwiek współnego, piękno cieszy wzrok, ot co
mru mru:)
Ostatnio zmieniany: 2011-03-08 10:31:58

Vammp
Matuzalem
Vammp
Wszedzie i nigdzie

2011-03-16 16:46:12
CatGirl Napisał:
hmm, wszyscy krążą wokół seksu, a nikt nie pisze o braku szeroko pojętej lojalności, dla mnie każde oszustwo w związku jest zdradą, nie ważne czego dotyczy szczerość wobec drugiej osoby jest wyrazem szacunku dla niej

a popatrzeć sobie każdy może, to że patrze i się kimś zachwycam nie znaczym, że chciałabym mieć z nim cokolwiek współnego, piękno cieszy wzrok, ot co

O w sumie to masz racje.
Zayfanie wzwiązku jest wiele ważniejsze niz seks
Czasami warto uciec od zycia...

black_gothic
Anciliae
black_gothic
Lublin w pobliżu...

2011-03-17 07:44:13
Zdrady były, są i bedą.Ludzmi kieruje ciekawość i często chemia, tak jeszcze niedoceniana.Co z tego , że kogoś sie kocha jak tu przychodzi nagle takie poządanie, mózg sie wyłącza i nie pomoze nic.Polecam książke ' Anatomia Miłości'.Tylko nam sie zdaje , ze mozemy kierowac swoim życiem.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Impeccable
Fae
Impeccable

2011-03-17 14:08:22
W pewnym stopniu jednak możemy, ale nie każdy ma na tyle silną wolę.

xX69Xx
Bicz
xX69Xx

2011-04-12 13:23:35
Czym jest zdrada? to proste...zdrada jest wtedy kiedy ktoś kocha ciasteczka z kawałkami czekolady, a po kryjomu wpierniczasz ciastka z rodzynkami
Jeżeli bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo to patrząc na siebie wnioskuję iż spierdolił swoją robotę

SKURWOL
Bicz
SKURWOL
Galaktyka Kuj w D...

2011-05-01 14:45:18
black_gothic Napisał:
Zdrady były, są i bedą.Ludzmi kieruje ciekawość i często chemia, tak jeszcze niedoceniana.Co z tego , że kogoś sie kocha jak tu przychodzi nagle takie poządanie, mózg sie wyłącza i nie pomoze nic.Polecam książke ' Anatomia Miłości'.Tylko nam sie zdaje , ze mozemy kierowac swoim życiem.

Tak tłumaczmy się , tłumaczmy po to jest rozum, silna wola by z tego korzystać, jak człowiek nie potrafi z nich korzystać niech wypierdala do jaskini żyć jak zwierze, ale nie to jest najbardziej wkurwiające. Najbardziej wkurwiające jest to że ktoś co zdradza angażuje się w nowe związki, robi to samo i niszczy tym samym życie drugiej osobie która byc może myślała o nim poważnie. Jak ktoś ma takie problemy niech wypierdala na kurwy do burdelu albo na szose.
Odpady powinny być utylizowane ...
Jad skurwola jest tak silny że ja pierdole

Ceiphied
Anciliae
Ceiphied
Nowa Sól

2011-05-02 19:31:41
Nie zdradziłam - nie zdradzam - nie zdradzę. Krótka piłka .
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Następna
Forum : Sex