|
CatGirl
Matuzalem Posty: 1025 Toruń |
2011-03-06 22:13:13
Dziecinne i niedojrzałe zachowanie, normalni ludzie o tym porozmawiają, i ustalą co dalej, nie będą się bawić w jakieś głupie zemsty, czy próby zniszczenia drugiego człowieka np w internecie. A kwestia moich osobistych doświadczeń na ten temat jest raczej zbyt intymna żeby pisać o tym na forum, tudzież z człowiekiem którego pierwszy raz na oczy widzę mru mru:) |
||||
|
Aligator
Anciliae Posty: 113 Warszawa |
2011-03-07 11:02:50
Tak w sumie to trochę mnie śmieszą te wasze ciężkie rozkminy. Jeżeli ktoś już zdradza to najwidoczniej z tego powodu że ktoś inny jest dla tej osoby bardziej atrakcyjny od partnera - nie wnikam z jakiego powodu. Więc pojawia się pytanie, jaki jest sens bawić się w skok w bok - no poza usprawiedliwianiem własnego tchórzostwa przed otwartą rozmową z partnerem/ką? Mi się nigdy nie zdarzył zdradzić partnerki - kwestia zasad któe stawiam ponad popędami - i jedno wiem, nie zdradzę (prędzej po prostu skończę związek jeśli uznamy - obydwoje - że to dalej nie ma sensu. Bądźmy poważni, albo z kimś się łączysz i ponosisz konsekwencje albo nie. Co do osoby zdradzonej, ciężko mi się wypowiadać bo w tej sytuacji nie byłem. Jedno powiem napewno, życie nigdy nie będzie takie samo... Dios, Patria, Fueros, Rey |
||||
|
Vix86
Bicz Posty: 22 Poznań |
2011-03-07 16:12:21
no to Ci Bozia wielu rzeczy oszczędziła i może przez to pewne rzeczy są dla Ciebie takie proste. dla innych mogą nie być. |
||||
|
Aligator
Anciliae Posty: 113 Warszawa |
2011-03-07 22:54:12
Myślę ze po prostu każdy ma swoje doświadczenia, jednych być może Bóg oszczędził... innych dał w nadmiarze
Ale to raczej nie kwestia doświadczeń tylko układów w jakie wchodzisz z innymi ludźmi
Jeżeli widzę dziewczynę której oczy świecą na widok każdego faceta "w stylu" to po prostu wiem że nie ma sensu się z nią wiązać
Na kobietę szukam takiej do której mogę się odwrócić plecami - stąd brak niemiłych doświadczeń
Raz tylko zdarzyło mi się przegrać rywalizację o względy pewnej dziewczyny... ale w sumie obecnie nie żałuję tego specjalnie... Dios, Patria, Fueros, Rey |
||||
|
Vix86
Bicz Posty: 22 Poznań |
2011-03-07 22:59:59
Na wszelką rywalizację mam w tej chwili wyjebane. Bo na ogół obiekty nie są godne tej rywalizacji. Wiesz, ja bym nie była zazdrosna o spojrzenia na atrakcyjne osoby, bo to dla mnie naturalne (z wiekiem staję się coraz mniej zazdrosna, może to kwestia wzrostu poczucia własnej wartości), tylko o czyny, konkretne zachowania. |
||||
|
CatGirl
Matuzalem Posty: 1025 Toruń |
2011-03-08 10:31:31
hmm, wszyscy krążą wokół seksu, a nikt nie pisze o braku szeroko pojętej lojalności, dla mnie każde oszustwo w związku jest zdradą, nie ważne czego dotyczy szczerość wobec drugiej osoby jest wyrazem szacunku dla niej
a popatrzeć sobie każdy może, to że patrze i się kimś zachwycam nie znaczym, że chciałabym mieć z nim cokolwiek współnego, piękno cieszy wzrok, ot co mru mru:) Ostatnio zmieniany: 2011-03-08 10:31:58 |
||||
|
Vammp
Matuzalem Posty: 759 Wszedzie i nigdzie |
2011-03-16 16:46:12
O w sumie to masz racje. Zayfanie wzwiązku jest wiele ważniejsze niz seks Czasami warto uciec od zycia... |
||||
|
black_gothic
Anciliae Posty: 661 Lublin w pobliżu... |
2011-03-17 07:44:13
Zdrady były, są i bedą.Ludzmi kieruje ciekawość i często chemia, tak jeszcze niedoceniana.Co z tego , że kogoś sie kocha jak tu przychodzi nagle takie poządanie, mózg sie wyłącza i nie pomoze nic.Polecam książke ' Anatomia Miłości'.Tylko nam sie zdaje , ze mozemy kierowac swoim życiem. Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy |
||||
|
Impeccable
Fae Posty: 6 |
2011-03-17 14:08:22
W pewnym stopniu jednak możemy, ale nie każdy ma na tyle silną wolę. |
||||
|
xX69Xx
Bicz Posty: 14 |
2011-04-12 13:23:35
Czym jest zdrada? to proste...zdrada jest wtedy kiedy ktoś kocha ciasteczka z kawałkami czekolady, a po kryjomu wpierniczasz ciastka z rodzynkami Jeżeli bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo to patrząc na siebie wnioskuję iż spierdolił swoją robotę |
||||
|
SKURWOL
Bicz Posty: 8 Galaktyka Kuj w D... |
2011-05-01 14:45:18
Tak tłumaczmy się , tłumaczmy po to jest rozum, silna wola by z tego korzystać, jak człowiek nie potrafi z nich korzystać niech wypierdala do jaskini żyć jak zwierze, ale nie to jest najbardziej wkurwiające. Najbardziej wkurwiające jest to że ktoś co zdradza angażuje się w nowe związki, robi to samo i niszczy tym samym życie drugiej osobie która byc może myślała o nim poważnie. Jak ktoś ma takie problemy niech wypierdala na kurwy do burdelu albo na szose. Odpady powinny być utylizowane ... Jad skurwola jest tak silny że ja pierdole |
||||
|
Ceiphied
Anciliae Posty: 1134 Nowa Sól |
2011-05-02 19:31:41
Nie zdradziłam - nie zdradzam - nie zdradzę. Krótka piłka . ''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander |
||||