|
CatGirl
Matuzalem Posty: 1053 Toruń |
2011-03-06 22:13:13
Dziecinne i niedojrzałe zachowanie, normalni ludzie o tym porozmawiają, i ustalą co dalej, nie będą się bawić w jakieś głupie zemsty, czy próby zniszczenia drugiego człowieka np w internecie. A kwestia moich osobistych doświadczeń na ten temat jest raczej zbyt intymna żeby pisać o tym na forum, tudzież z człowiekiem którego pierwszy raz na oczy widzę:) mru mru:) |
||||
|
Aligator
Anciliae Posty: 113 Warszawa |
2011-03-07 11:02:50
Tak w sumie to trochę mnie śmieszą te wasze ciężkie rozkminy. Jeżeli ktoś już zdradza to najwidoczniej z tego powodu że ktoś inny jest dla tej osoby bardziej atrakcyjny od partnera - nie wnikam z jakiego powodu. Więc pojawia się pytanie, jaki jest sens bawić się w skok w bok - no poza usprawiedliwianiem własnego tchórzostwa przed otwartą rozmową z partnerem/ką? Mi się nigdy nie zdarzył zdradzić partnerki - kwestia zasad któe stawiam ponad popędami - i jedno wiem, nie zdradzę (prędzej po prostu skończę związek jeśli uznamy - obydwoje - że to dalej nie ma sensu. Bądźmy poważni, albo z kimś się łączysz i ponosisz konsekwencje albo nie. Co do osoby zdradzonej, ciężko mi się wypowiadać bo w tej sytuacji nie byłem. Jedno powiem napewno, życie nigdy nie będzie takie samo... Dios, Patria, Fueros, Rey |
||||
|
Vix86
Bicz Posty: 22 Poznań |
2011-03-07 16:12:21
no to Ci Bozia wielu rzeczy oszczędziła i może przez to pewne rzeczy są dla Ciebie takie proste. dla innych mogą nie być. |
||||
|
Aligator
Anciliae Posty: 113 Warszawa |
2011-03-07 22:54:12
Myślę ze po prostu każdy ma swoje doświadczenia, jednych być może Bóg oszczędził... innych dał w nadmiarze
Ale to raczej nie kwestia doświadczeń tylko układów w jakie wchodzisz z innymi ludźmi
Jeżeli widzę dziewczynę której oczy świecą na widok każdego faceta "w stylu" to po prostu wiem że nie ma sensu się z nią wiązać
Na kobietę szukam takiej do której mogę się odwrócić plecami - stąd brak niemiłych doświadczeń
Raz tylko zdarzyło mi się przegrać rywalizację o względy pewnej dziewczyny... ale w sumie obecnie nie żałuję tego specjalnie... Dios, Patria, Fueros, Rey |
||||
|
Vix86
Bicz Posty: 22 Poznań |
2011-03-07 22:59:59
Na wszelką rywalizację mam w tej chwili wyjebane. Bo na ogół obiekty nie są godne tej rywalizacji. Wiesz, ja bym nie była zazdrosna o spojrzenia na atrakcyjne osoby, bo to dla mnie naturalne (z wiekiem staję się coraz mniej zazdrosna, może to kwestia wzrostu poczucia własnej wartości), tylko o czyny, konkretne zachowania. |
||||
|
CatGirl
2011-03-08 10:31:31
hmm, wszyscy krążą wokół seksu, a nikt nie pisze o braku szeroko pojętej lojalności, dla mnie każde oszustwo w związku jest zdradą, nie ważne czego dotyczy:) szczerość wobec drugiej osoby jest wyrazem szacunku dla niej a popatrzeć sobie każdy może, to że patrze i się kimś zachwycam nie znaczym, że chciałabym mieć z nim cokolwiek współnego, piękno cieszy wzrok, ot co mru mru:) Ostatnio zmieniany: 2011-03-08 10:31:58 |
||||
|
Vammp
Matuzalem Posty: 812 Wszedzie i nigdzie |
2011-03-16 16:46:12
O w sumie to masz racje. Zayfanie wzwiązku jest wiele ważniejsze niz seks Czasami warto uciec od zycia... |
||||
|
black_gothic
Anciliae Posty: 663 Lublin w pobliżu... |
2011-03-17 07:44:13
Zdrady były, są i bedą.Ludzmi kieruje ciekawość i często chemia, tak jeszcze niedoceniana.Co z tego , że kogoś sie kocha jak tu przychodzi nagle takie poządanie, mózg sie wyłącza i nie pomoze nic.Polecam książke ' Anatomia Miłości'.Tylko nam sie zdaje , ze mozemy kierowac swoim życiem. Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy |
||||
|
Impeccable
Fae Posty: 6 |
2011-03-17 14:08:22
W pewnym stopniu jednak możemy, ale nie każdy ma na tyle silną wolę. |
||||
|
xX69Xx
Bicz Posty: 14 |
2011-04-12 13:23:35
Czym jest zdrada? to proste...zdrada jest wtedy kiedy ktoś kocha ciasteczka z kawałkami czekolady, a po kryjomu wpierniczasz ciastka z rodzynkami :) Jeżeli bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo to patrząc na siebie wnioskuję iż spierdolił swoją robotę |
||||
|
SKURWOL
Bicz Posty: 8 Galaktyka Kuj w D... |
2011-05-01 14:45:18
Tak tłumaczmy się , tłumaczmy po to jest rozum, silna wola by z tego korzystać, jak człowiek nie potrafi z nich korzystać niech wypierdala do jaskini żyć jak zwierze, ale nie to jest najbardziej wkurwiające. Najbardziej wkurwiające jest to że ktoś co zdradza angażuje się w nowe związki, robi to samo i niszczy tym samym życie drugiej osobie która byc może myślała o nim poważnie. Jak ktoś ma takie problemy niech wypierdala na kurwy do burdelu albo na szose. Odpady powinny być utylizowane ... Jad skurwola jest tak silny że ja pierdole |
||||
|
Ceiphied
Anciliae Posty: 1146 Nowa Sól |
2011-05-02 19:31:41
Nie zdradziłam - nie zdradzam - nie zdradzę. Krótka piłka . ''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander |
||||
|
Devon
Fae Posty: 82 |
2012-04-17 23:52:52
Ostatnio zastanawiam się, jaka jest logika zdrady, albo w liczbie mnogiej: logiki, o ile w ogóle jakieś istnieją. Miałam w pewnym związku sytuację, że facet zdradził mnie z laską fakt faktem młodszą ode mnie, ale mniej atrakcyjną (ani dobrej figury, ani chociaż kobiecego wdzięku), mniej inteligentną i w dodatku ćpającą nałogowo marychę i fetę. Haczyk jest tu, że był to związek na odległość, wtedy się dopiero rozpoczynał, rozkręcał aczkolwiek już się (pod faceta owego zresztą naciskiem) zdeklarowaliśmy jako para, przyjeżdżałam do niego niestety co 3ci weekend wtedy. Myślę (i wielu ludzi spośród moich znajomych myśli tak samo), że jako osoba hiperseksualna miał problem z opanowaniem swego głodu sexualnego. A najlepsze, że mu gadałam, iż gdyby się przyznał sam, to wybaczyłabym mu zdradę. Dopiero, jak już z nim zerwałam, dowiedziałam się o wszystkim z dobrego źródła. Przypomniałam sobie starego smsa od laski, z którą to robił (moj owczesny określił to jako "kawał jego kumpla" i bzdurę i twierdził, że jest mi wierny), dodałam 2+2, wyszło oczywiście 4. A takiego aniołka z siebie robił... |
||||
|
CatGirl
2012-04-18 09:41:38
Logika zdrady jest często prosta -nie ważne jaka baba, byle była obca mru mru:) |
||||
|
angel999
Fae Posty: 34 Kraków |
2012-04-18 16:48:35
I tak samo działa to w drugą stronę \m/ STILL HARD \m/ STILL HEAVY \m/ METAL FOREVER! \m/ |
||||